Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR organizeaza dezbateri in tara pentru a gasi solutii eficiente de accesare a fondurilor prin PNDR

afir-organizeaza-dezbateri-in-tara-pentru-a-gasi-solutii-eficiente-de-accesare-a-fondurilor-prin-pndr

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale organizeaza la nivel judetean in perioada 12 – 14 ianuarie 2016 dezbateri publice pentru a identifica solutii de adaptare si simplificare a cadrului normativ privind accesarea fondurilor europene și implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020.


Consultarile publice sunt organizate sub forma unor intalniri de lucru de catre Oficiile Judetene ale AFIR in functie de tematici de interes astfel incat sa acopere toate domeniile si submasurile de finantare din sfera PNDR 2020, precum: Infrastructura (investitii aferente sM7.2 și sM7.6), Pomicultura, Silvicultura (drumuri forestiere – sM4.3, impadurire și servicii silvice – sM8.1 și M15), Agricultura (infrastructura agricola – sM4.3, investitii aferente sM4.1, sM6.1, sM6.3, M9 si M16, gestionarea riscurilor – M17), Agricultura si Mediu (operatiuni aferente M1 si M2), Industrie alimentara (investitii aferente sM4.2 si sM4.2a), LEADER, Dezvoltare economica (investitii aferente sM6.2 si sM6.4).
 
„Vom centraliza problemele identificate la intalniri tematice pentru ca ulterior sa putem intocmi un raport privind cele mai relevante si pertinente solutii propuse pentru implementarea unui cadru normativ cat mai simplu si eficient pentru accesarea si derularea fondurilor europene acordate tarii noastre. In urma analizarii la nivel central a acestor solutii, vom adapta procedurile de lucru ale AFIR si vom inainta catre institutiile responsabile toate acele solutii care nu intra in aria de competenta a Agentiei. Acest demers al nostru nu este doar o invitatie la dialog, ci mai ales o invitatie la construirea unui parteneriat solid și activ cu actualii si viitorii beneficiari ai PNDR” a precizat Andras Szakal, Directorul General al AFIR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

La dezbaterile publice vsunt invitati reprezentanti ai societatiilor de consultanta, ai patronatelor, asociatiilor sau federatiilor de profil, ai institutiilor financiar-bancare, precum și lideri de opinie activi din sectoarele specifice tematicilor discutate, beneficiari PNDR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016