Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a demarat controalele la crescatorii de ovine, caprine si bovine, beneficiari ai ajutoarelor nationale tranzitorii

apia-a-demarat-controalele-la-crescatorii-de-ovine-caprine-si-bovine-beneficiari-ai-ajutoarelor-nationale-tranzitorii

Animalele gasite la control fara numere de identificare, incorect identificate si cele care nu sunt gasite, in urma controlului administrativ in exploatatie, vor fi considerate animale nedeterminate, care genereaza penalitati sau excluderi de la plata, dupa caz.


Agenţia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza ca in aceasta perioada se desfasoara controlul / suparacontrolul la fata locului, in exploatatiile de bovine, ovine si caprine, pentru care au fost depuse cereri de solicitare a ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul zootehnic pentru speciile ovine / caprine si a ajutoarelor specifice pentru producatorii de lapte si de carne de vita si producatorii de lapte si de carne de ovine / caprine din zonele defavorizate, in anul 2014.
 
Pana in 28 septembrie echipele APIA vor efectua controale in exploatatiile de ovine şi caprine pentru care au fost depuse cereri de solicitare a ajutoarelor naţionale tranzitorii, iar data de 21 decembrie este termenul limita pana la care echipele APIA pot efectua controlul la fata locului in exploataţiile de bovine.
 
In cadrul controlului la faţa locului echipele de control APIA verifica urmatoarele elemente:
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

a) existenta efectiva a animalelor in exploatatie, inclusiv a celor care nu fac obiectul cererii depuse;
 
b) respectarea pentru animalele gasite la fata locului, a celor 4 elemente ale sistemului de identificare (crotalii aplicate, pasapoarte in original, inregistratea in Registrul National al Exploatatiilor – conform extrasului din ziua/preziua controlului, registrul individual al exploatatiei, completat la zi);
 
c) existenta documentelor justificative a altor evenimente (pierdere crotalii, forta majora, circumstante naturale);
 
d) existenta documentelor justificative pentru iesirea din exploatatie, dupa caz.
 
Crescatorii de animale au obligatia de a mentine in exploatatie animalele pentru care s-a solicitat ajutorul specific, chiar daca au fost controlaţi, astfel:
 
-ajutoarelenationale tranzitorii in sectorul zootehnic pentru speciile ovine/caprine – 90 de zile de la data limita a depunerii cererii (20 iunie 2014) respectiv 18.09.2014 inclusiv;
 
-ajutoarele specifice pentru producatorii de lapte si de carne de ovine/caprine din zonele defavorizate – 100 de zile de la data limita a depunerii cererii (20 iunie 2014) respectiv 28.09.2014 inclusiv;
 
-ajutoarele specifice pentru producatorii de lapte si de carne de vita din zonele defavorizate – 6 luni de la data limita a depunerii cererii (20 iunie 2014) respectiv 21.12.2014 inclusiv.
 
Animalele gasite la control fara numere de identificare (crotalii), incorect identificate si cele care nu sunt gasite, in urma controlului administrativ, in exploatatie la datele obligatorii de retentie mai sus specificate, sunt animale nedeterminate, care genereaza penalitati sau excluderi de la plata, dupa caz.
 
In cazul in care solicitantul refuza sau restrictioneaza accesul in exploatatie a reprezentantilor APIA, pentru efectuarea controlului la fata locului, cererea prin care s-a solicitat prima pe cap de animal devine neeligibila.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016