Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA desfasoara in aceasta perioada controalele in teren

apia-desfasoara-in-aceasta-perioada-controalele-in-teren

Scopul acestora este verificarea modului in care solicitantii cererilor unice de plata respecta conditiile pentru obtinerea subventiilor.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca in conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 24/23.01.2018, desfasoara in aceasta perioada controlul la fata locului pentru Cererile Unice de Plata esantionate la controlul pe teren in cadrul Campaniei 2018.

In ceea ce priveste controlul aferent al unor obligatii specifice, acesta va avea loc in iarna sau in primavara anului urmator. Scopul controalelor pe teren este de a verifica, pe un esantion de cereri, conditiile de acordare a sprijinului financiar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Esantionul de control la nivel national contine un numar de 73.203 dosare selectate pentru verificare, cu un numar de 885.250 parcele, pentru o suprafata de 2.075.633 ha.

Scopul verificarilor la fata locului este acela de a controla conditiile in care se acorda ajutorul in conformitate cu art. 37 al Regulamentului (UE) nr. 809/2014 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr.1306/2013 al Parlamentului European si al Consiliului in ceea ce priveste sistemul integrat de administrare masurile de dezvoltare rurala si ecoconditionalitatea, mai exact verificarea fiecarei parcele declarate: eligibilitate, localizare, suprafata si aspecte privind utilizarea/acoperirea terenului.

Fiecare verificare la fata locului va fi obiectul unui raport de control conform art. 41 al Regulamentului (UE) nr. 809/2014 ce permite revizuirea detaliilor verificarilor efectuate si intocmirea concluziilor privind conformitatea cu criteriile de eligibilitate, angajamentele si alte obligatii.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016