Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arădenii vor legume proaspete


Locuitorii care stau în cartierele fără pieţe permanente au cerut amenajarea unor pieţe volante. Primăria ar putea amenaja pieţe volante în cartiere. Pieţele volante ar putea deveni realitate în mai multe cartiere după ce arădenii au cerut, de mai multe ori, amenajarea acestora. Până acum s-a vorbit despre amenajarea unor pieţe volante în cartierele şi în zonele care se află departe de halele agro-alimentare din oraş.
„Cetăţenii din cartierul Aradul Nou s-au plâns în timpul întâlnirilor cetăţeneşti că nu au un loc de unde să-şi cumpere zarzavaturi. Pornind de la această sesizare se are în vedere amenajarea de pieţe volante“, a declarat, în această dimineaţă, Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al pimăriei. Cartierul Aradul Nou nu este singurul care ar avea nevoie ce acest gen de piaţă. Şi în Gai şi Bujac s-ar impune înfiinţarea unor astfel de pieţe, care, cu timpul, ar putea să devină pieţe permanente. „Ar fi foarte bine dacă în Gai ar fi o piaţă. Noi mergem, tot la două zile ori în Piaţa Mihai Viteazul, ori în Piaţa Fortuna, dar ne costă transportul şi ne ia mult timp. Cel puţin o oră pierdem cu deplasarea“, a spus Mariana Mic, localnică din cartierul Gai.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016