Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Branza de Nasal revine in magazine de saptamania viitoare

branza-de-nasal-revine-in-magazine-de-saptamania-viitoare

Anuntul a fost facut de Calin Fargaciu, presedintele Cooperativei Somes-Aries, societate care preluat productia, in colaborarte cu AgroTransilvania Cluster.


Incepand de luni, 12 ianuarie, celebra branza de Nasal, produsa in fabrica FrieslandCampina de la Taga, va putea fi gasita din nou in magazine.
 
Precizarea vine din partea presedintelui Cooperativei Somes-Aries, firma producatoare, care a anuntat ca „incepind cu 12 ianuarie, produsul se listeaza. Pentru inceput, o sa listam 230-300 de kilograme, iar dupa aceea vom decide in funcţie de cum va reacţiona piata. Capacitatea fabricii este de 300 de kilograme pe zi”.
 De asemenea, de la inceputul anului viitor, pe poarta fabricii de la Taga vor iesi şi branzeturi sub brandurile Montana şi Alpina, marci aflate in proprietatea FrislandCampina, dar care pot fi folosite de Fabrica de Branzeturi Transilvania, compania care s-a nascut din asocierea dintre AgroTransilvania Cluster si Cooperativa Agricola Somes Aries pentru a putea produce branza Nasal.

„Conform contractului pe care il avem cu FrieslandCampina, de distributia Nasal se vor ocupa ei. Pentru brandurile Alpina şi Montana vom colabora cu un distribuitor”, a mai spus reprezentatul Cooperativei, care pregateste si un al treilea brand de branzeturi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Astfel, dupa ce productia a fost reluata si dupa ce perioada de maturare a primelor serii de produse a ajuns la momentul optim, primele cantitati din celebra branza de Nasal, produsa de Fabrica de Branzeturi Transilvania in fabrica Napolact de la Taga, va ajunge in magazine incepand de saptamana viitoare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016