Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CEC Bank: Fermierii trebuie sa finalizeze pana in septembrie proiectele pe fonduri europene, pentru a nu risca sa piarda banii

cec-bank-fermierii-trebuie-sa-finalizeze-pana-in-septembrie-proiectele-pe-fonduri-europene-pentru-a-nu-risca-sa-piarda-banii

In perioada ianuarie 2008-decembrie 2014, CEC a dat peste 124.000 de credite pentru fermieri, in valoare de 5,3 miliarde de lei, reprezentand circa 17% din totalul creditelor acordate persoanelor juridice.


Beneficiarii de fonduri europene din exercitiul 2008-2014 trebuie sa implementeze integral proiectele pana la 30 septembrie, altfel pierd granturile obtinute, de aceea 2015 este foarte un an complicat pentru toata lumea, este avertismentul lansat in aceasta saptamana de reprezentantii CEC Bank.
 
Astfel, Ramona Ivan, din cadrul Directiei Relatii Externe si Finantari Structurale, a precizat ca „proiectele finantate prin fonduri din exercitiul 2008-2014 trebuie implementate integral pana la 30 septembrie. Sunt multe proiecte care au semnat contracte anul trecut, iar daca acestea nu sunt implementate integral, beneficiarii pot pierde toti banii. Beneficiarii trebuie sa tureze motoarele pentru a implementa aceste proiecte. Nu suntem foarte entuziasti, este o perioada foarte complicata pentru toata lumea, nu e usor sa gasesti proiecte pe care sa le finantezi, iar bancile nu stiu sa faca altceva.”
 
Aceasta a mai declarat  ca nu se asteapta la o crestere a creditarii la nivelul sistemului bancar in acest an, avand in vedere ca cei mai multi oameni de afaceri se concentreaza pe conservarea afacerilor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe de alta parte, Ramona Ivan a mentionat ca CEC se va focusa in continuare pe finantarea proiectelor din agricultura, a celor din fonduri europene si IMM-uri.
 
In perioada ianuarie 2008-decembrie 2014, CEC a dat peste 124.000 de credite pentru fermieri, in valoare de 5,3 miliarde de lei, reprezentand circa 17% din totalul creditelor acordate persoanelor juridice.
In ceea ce priveste finantarea proiectelor din fonduri europene, banca a acordat 26.568 de credite, in valoare de 5,1 miliarde de lei, in timp ce valoarea graturilor agreate se ridica la 9,2 miliarde de lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016