Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine se scoala de dimineata departe ajunge ... daca are si cu ce!

cine-se-scoala-de-dimineata-departe-ajunge-daca-are-si-cu-ce

Bancpost pune un accent important pe dezvoltarea portofoliului de clienti din domeniul agricol, lansand in 2012 AgriCredit: un imprumut pentru finantarea beneficiarilor masurilor de bunastare pentru pasari si porcine, precum si a beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata (SAPS).

In acest sens, Bancpost a semnat conventii tripartite cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), pentru finantarea beneficiarilor schemelor mai sus mentionate.

Astfel, AgriCredit este un produs de prefinantare a subventiilor APIA, prin care se obtine plata in avans a 80% din suma cuvenita beneficiarilor masurilor de bunastare pentru pasari si porcine, respectiv pana la 90% din suma cuvenita din SAPS.

Beneficiarii pot fi intreprinzatorii individuali si companiile cu un numar de maxim 250 angajati care activeaza in sectorul agricol si au emise de APIA Adeverinta de Inregistrare fermier privind acordarea ajutoarelor de stat.

Finantarea se face in RON pe termen scurt, maxim 12 luni, pana la incasarea ajutoarelor APIA, dar nu mai tarziu de 31.12.2012 pentru crescatorii de pasari si porcine, respectiv 30.06.2013 pentru beneficiarii fondurilor APIA pe suprafata. Rambursarea integrala a facilitatii, inclusiv dobanda, se face automat, la sfarsitul perioadei de creditare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru accesarea acestor facilitati beneficiarii vor prezenta o documentatie simplificata, pe parcursul derularii creditului acestia nu vor avea obligatii lunare de plata.

De retinut!
- AgriCredit va ajuta cu finantarea activitatii agricole pana la momentul platilor efectuate de catre APIA
- Creditul se obtine rapid – fara alergatura inutila si documente putine.

Va asteptam la Bancpost cu detalii privind atat AgriCredit , cat si cu un pachet de servicii financiare dedicate, care sa va simplifice munca.

www.bancpost.ro
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016