Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comuna Dumitreşti aderă la GAL-ul Plaiurile Vrancei


Primăria Dumitreşti a aderat la Grupul de Acţiune Locală (G.A.L.) – Plaiurile Vrancei iniţiat de Camera Agricolă Vrancea pentru Valea Râmnicului, anunţă Monitorul de Vrancea. Obiectivul principal al acestui GAL este accesarea fondurilor europene oferite prin măsura 431, submăsura 431.1 „Sprijin pentru constituirea parteneriatelor public-private de înfiinţare a Grupurilor de Acţiune Locală (GAL)“, program derulat în cadrul PNDR 2007-2013, AXA IV LEADER.
Reprezentanţii Camerei Agricole Vrancea au precizat că sprijinul ne-rambursabil acordat prin accesarea Programului Naţional de Dezvoltare Rurală va fi acordat pentru implementarea strategiilor de dezvoltare locală. Domeniul principal de acţiune îl reprezintă creşterea animalelor, refacerea păşunilor. De asemenea, se doreşte realizarea unor centre de achiziţii şi de procesare pentru lapte, fructe, cereale şi legume.

„Pentru acest GAL au semnat primari din Jitia, Chiojdeni, Vintileasca, Andreiaşu, Reghiu, Broşteni. De asemenea, au semnat toate asociaţiile şi cooperativele de pe Valea Râmnicului“, a afirmat Gabriel Necula.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Alte obiective sunt îmbunătăţirea şeptelului cu rase de animale pentru lapte şi carne, combaterea eroziunii solurilor prin plantaţii de arbuşti fructiferi, dezvoltarea zonei rurale prin turism, agroturism. Astfel, proiectele iniţiate de Camera Agricolă vor duce la crearea unor locuri de muncă, ceea ce înseamnă venituri mai mari pentru oamenii din această regiune.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016