Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de porcine pot depune cereri pentru ajutorul de minimis

crescatorii-de-porcine-pot-depune-cereri-pentru-ajutorul-de-minimis

Legea care reglementeaza plata acestui ajutor a fost publicata in Monitorul Oficial, iar termenul limita pentru depunerea cererilor este 5 decembrie.


La inceputul acestei saptamani a aparut in Monitorul Oficial hotararea privint aprobarea unei noi scheme de ajutor de minimis pentru crescatorii de porcine si tot atunci a fost deschisa perioada in care acestia pot depune cereri pentru a beneficia de acest ajutor.
 
Conform prevederilor legii, beneficiarii schemei de ajutor de minimis sunt intreprinderile si intreprinderile unice din urmatoarele categorii:
- Crescatori de porcine, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Crescatori de porcine, persoane fizice care detin atestat de producator emis potrivit prevederilor Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Crescatori de porcine, persoane juridice, precum si orice forme asociative cu personalitate juridica constituite conform legii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Suma totala alocata acestui ajutor este de 13,5 milioane de lei, provenind de la bugetul de Stat.
 
Astfel, fermierii care doresc achizitionarea unui vierus de rasa purta sau hibrid pot obtine pana la 3.000 de lei pe cap de animal, in timp ce pentru achizitia unei scrofite de rasa pura se platesc maxim 1.100 de lei iar pentru o scrofita de rasa hibrida, maxim 600 de lei.
 
Cei care doresc sa beneficieze de un astel de sprijin trebuie sa depuna pana pe 5 decembrie cereri la directiile agricole pe raza carora se afla exploatatiile, banii urmand sa fie virati in conturile fermierilor eligibili, incepand cu data de 15 decembrie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016