Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Despre ce au discutat ministrii agriculturii din Franta si Romania

despre-ce-au-discutat-ministrii-agriculturii-din-franta-si-romania

Ministrul roman al agriculturii, Daniel Constantin, a participat saptamana trecuta la cea de a 50-a editie a Salonului International pentru Agricultura (SIA) si a Salonului Masinismului Agricol (SIMA), la Paris. Cu aceasta ocazie, Daniel Constantin s-a intalnit cu Stephane Le Foll, ministrul agriculturii, industriei agroalimentare si padurilor din Republica Franceza, precum si cu Benoit Hamon, ministrul delegat pentru consum din Franta.


Cu ministrul Le Foll au fost discutate posibilitatile de identificare a unor noi proiecte de cooperare in domeniul agriculturii si industriei alimentare, tinand cont de expertiza franceza in domeniu, dar si aspecte de interes comun referitoare la Reforma Politicii Agricole Comune (PAC) pentru 2014 - 2020.

Principalul subiect discutat cu ministrul delegat pentru consum din Franta a fost cazul carnii de cal si, cu aceasta ocazie, ministrul Hamon i-a multumit ministrului roman al Agriculturii pentru promptitudinea de care a dat dovada, apreciind totodata buna coordonare intre autoritatile romane si cele franceze in aceasta situatie.

Daniel Constantin si Benoit Hamon au salutat deciziile luate la Bruxelles in reuniunea ministeriala informala din 13 februarie 2013, la care a participat si comisarul european pentru sanatate si protectia consumatorului si la care au participat ministri din Irlanda, Franta, Luxemburg, Marea Britanie si Polonia (printre masurile propuse se numara decizia de efectuare a testelor ADN in toata Uniunea Europeana si obtinerea sustinerii Europol).

Daniel Constantin l-a asigurat pe Benoit Hamon de toata sustinerea sa, convenind asupra faptului ca se vor depune toate eforturile pentru imbunatatirea legislatiei in domeniul trasabilitatii si asigurarea protectiei consumatorilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Daniel Constantin si Achim Irimescu au participat la ceremonia de deschidere a Salonului International pentru Agricultura (SIA).

In cadrul SIA a fost organizata o intalnire cu conducerea firmei Sofiproteol, presedintele acesteia fiind si presedinte al Federatiei Nationale a Sindicatelor Exploatatiilor Agricole (FNSEA). Sofiproteol a investit peste 150 milioane euro in Romania si are in vedere dezvoltarea sectorului biocombustibilului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016