Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Egiptul a ajung la concluzia ca „graul cu mac” din Romania intruneste conditiile pentru import

egiptul-a-ajung-la-concluzia-ca-graul-cu-mac-din-romania-intruneste-conditiile-pentru-import

Autoritatile egiptene au transmis ca cele 63.000 de tone de grau romanesc exportat nu prezinta seminte de mac daunatoare.


Recent, Autoritatea Generala pentru Aprovizionare din Egipt, entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, a informat ca a ajuns la concluzia ca semintele de mac prezente in graul provenit din Romania si din Franta nu sunt daunatoare, adaugand ca graul va fi cernut.
 
Potrivit unui raport semnat de presedintele autoritatii pentru carantina, semintele de mac gasite in graul din Romania nu sunt de tipul celor din care se produce opium, iar in consecinta procedura care va fi urmata este cernerea.
 
„ Din momenul in care a aparut o asemenea informatie, eu am spus-o foarte clar ca nu este reala. In Romania nu cultivam ceea ce ar insemna drog pentru ei, cum, de altminteri, nu exista in cultura macul salbatic, pentru ca nimeni nu a vazut anul acesta pe culturile de grau o floare de mac, care se distingea foarte usor, pentru ca are culoarea aceea rosie, si am spus-o din capul locului ca nu este adevarat. Iata ca timpul ne-a demonstrat ca lucrurile sunt altfel decat primele informatii”, a declarat ministrul Petre Daea la aflarea acestei vesti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Egiptul, cel mai mare cumparator mondial de grau, a provocat ingrijorari in randul traderilor in ultimele saptamani dupa ce a refuzat intrarea in tara a doua nave cu grau pe motiv ca ar contine seminte de mac. Una din aceste nave, care a fost oprita luna trecuta, transporta 63.000 de tone de grau din Romania, de la firma Cerealcom Dolj.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016