Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii vor sa ii dea in judecata pe functionarii APIA vinovati de intarzierea platii subventiilor

fermierii-vor-sa-ii-dea-in-judecata-pe-functionarii-apia-vinovati-de-intarzierea-platii-subventiilor

Decizia, care constituie o premiera in Romania, a fost luata in cadrul sedintei colegiului director al LAPAR.


La jumatatea acestei saptamani, in urma unei intalniri pe care a avut-o cu ministrul Achim Irimescu, Laurentiu Baciu, presedintele LAPAR, a anuntat ca organizatia pe care o reprezinta intentioneaza sa ii actioneze in judecata pe functionarii de la APIA care vor fi gasiti vinovati pentru intarzierea platii subventiilor, decizia fiind unanim adoptata in Consiliul Director al organizatiei.
 
„Am avut sedinta Consiliului Director in care s-au discutat atat problemele ce tin de organizatie, cat si un subiect fierbinte si in care noi, LAPAR, prin hotararea Consiliului, am hotarat sa facem demersurile necesare pe langa MADR, de a se demara o verificare privind persoanele care se fac vinovate de intarzierea platilor la APIA. Referitor la aceste persoane care se fac vinovate, LAPAR va demara o actiune in justitie pentru abuz in serviciu. LAPAR da in judecata functionarii APIA vinovati de intarzierea platilor, daca e sa spunem lucrurile direct”, a declarat Laurentiu Baciu la finalkul intalnirii pe care a avut-o cu ministrul Achim Irimescu.
 
Urmeaza ca acum, fermierii sa astepte concluziile anchetei solicitate autoritatilor, pentru ca apoi sa faca demersurile necesare pentru actionarea in judecata a celor gasiti vinovati. Presedintele LAPAR a mai declarat ca acelasi lucru se va intampla de acum inainte si cu alti functionari de la alte institutiicare se vor face vinovati pentru dificultatile create fermierilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Nu se poate ca o persoana, doua, trei, chiar si un grup, sa influenteze business-ul a un milion de fermieri pentru ca ei nu si-au facut treaba la timp. Faptul ca nu s-au primit banii la timp ne-a cauzat noua, fermierilor, pagube uriase care, in acest moment, ne este imposibil sa le cuantificam insa nivelul lor este foarte mare. Cred ca trebuie sa intram si noi in normalitate si toti cei care isi iau un salariu trebuie sa faca ceva pentru banii aceia. Noi suntem acum in situatia ca angajatii – lucru valabil si pentru cei de la AFIR, unde s-au blocat proiecte, s-a pierdut la judecata -, cineva trebuie sa plateasca, adica cei vinovati, ca si in cazul APIA”, a mai declarat Laurentiu Baciu, citat de agrointel.ro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016