Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hidrocentralele - surse de energie electrica si izvor pentru bazinele de irigatii


Pe plan mondial, hidroenergia reprezintă a doua mare sursă de producere a energiei din surse regenerabile. Nu este de mirare că această tehnologie, deja testată, a ajuns să predomine în România. Pentru viitor sunt deja planuri pentu construirea unor hidrocentrale, spre exemplu autorităţiile plănuiesc construirea unei hidrocentrale la graniţă cu Bulgaria, se arata intr-un comunicat de presa al Renexpo.
Pe de altă parte, microhidrocentrale nu se întâlnesc atât de des. Puţinele microhidrocentrale active au fost şi sunt în continuare vândute de către autorităţi investitorilor privaţi.

Primul eveniment al RENEXPO South-East Europe, Târgul Internaţional pentru Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Construcţii şi Renovări, care are loc între 19 - 21. 11.2008, aduce pentru prima oară laolaltă multiplicatori, experţi şi interesaţi la un eveniment central.

Mai ales în cadrul “Primei Conferinţe Internaţinale - Microhidrocentrale în România” a târgului, aceasta informează pe 21 Noiembrie 2008, participanţii români şi internaţionali asupra potenţialelor utilizări a microhidrocentralelor în România, construcţia şi operarea, precum şi exemple practice din trei tări diferite şi multe altele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Conferinţa oferă mai ales proiectanţilor, dezvoltatorilor de proiecte, producătorilor, precum şi experţilor, comunităţilor, investitorilor, băncilor, precum şi reprezentanţilor ştiinţei şi cercetării posibilitatea de a intra în contact cu viitori parteneri de discuţii, şi de a se informa asupra viitoarelor posibilităţi de investiţii, precum şi de a participa la schimburi de experienţă şi cunoştiinţe în detaliu.
Partener al conferinţei este ESHA - European Small Hydropower Association (Asociaţia Europeană pentru Microhidrocentrale).

Acest congres va fi completat de către expoziţia RENEXPO® South East Europe, la care producătorii şi furnizorii de servicii, din ţară şi din străinătate, prezintă noutăţi din domeniul energiei regenerabile. Sunt aşteptaţi 55 de expozanţi, care îşi vor prezenta podusele şi serviciile, celor 1500 de vizitatori preconizaţi, mai ales din ţările vecine.

Până în prezent expozanţii, respectiv participanţi naţionali şi internaţionali la congres şi-au asigurat deja locul. Redactorii recolta.eu vor incerca sa afle locul pe care constructia de microhidrocentrale l-ar putea avea in cresterea suprafetei irigate la nivelul tarii noastre.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016