Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Israelul a deblocat importurile de bovine si ovine din Romania

israelul-a-deblocat-importurile-de-bovine-si-ovine-din-romania

Autoritatile israeliene au anuntat saptamana aceasta ca au decis ridicarea restrictiilor impuse tarii noastre.


ANSVSA a fost informata oficial marti de autoritatile israeliene despre ridicarea restrictiilor pentru exportul de ovine si bovine din tara noastra. Aceasta decizie este urmarea masurilor ferme intreprinse de ANSVSA pentru a redeschide exportul si a minimiza efectele economice negative generate de impunerea restrictiilor.
 
Exporturile catre Israel au fost suspendate din data de 3 martie, dar cu o zi in urma, in momentul in care ANSVSA a fost instiintata de aceasta decizie, presedintele ANSVSA a convocat un grup de specialisti cu care a stabilit un plan de masuri pentru remedierea rapida a neconformitatilor semnalate de autoritatile israeliene, dar care sa ofere si garantia respectarii si mentinerii cerintelor si standardelor solicitate de importatori.
 
Acest plan de masuri a fost prezentat partii israeliene de catre presedintele institutiei, Geronimo Branescu, care, alaturi de o delegatie de specialisti, s-a deplasat in Israel pentru a informa despre actiunile care au fost demarate, in regim de urgenta, pentru a debloca, in cel mai scurt timp, exportul de ovine si bovine din Romania.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Demararea si implementarea tuturor acestor masuri a fost supervizata si verificata personal de catre presedintele Autoritatii , fiind pentru prima oara cand un presedinte al Autoritatii se implica, la acest nivel, pentru rezolvarea unei astfel de situatii.
 
Romania a exportat anul trecut in Israel 57.474 capete bovine si 175.677 capete ovine, aceasta tara fiind alaturi de Iordania in topul exporturilor de animale vii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016