Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Laurentiu Baciu acuza ANSVSA pentru raspandirea pestei porcine africane

laurentiu-baciu-acuza-ansvsa-pentru-raspandirea-pestei-porcine-africane

In opinia pesedintelui LAPAR, si o parte a presei este vinovata, pentru ca nu ofera informatii corecte luate de la oameni care stapanesc problema.


Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) nu a luat masurile de preventie contra pestei porcine africane, prevazute in Hotararea de Guvern emisa in septembrie 2016, si este principalul vinovat pentru raspandirea acestui virus, a declarat presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Laurentiu Baciu.
 
„Nu e de vina ministerul. Noi cerem explicatii ministrului, dar nu era in atributiunile lui de serviciu. Principalul vinovat si cel care nu a facut nimic la Hotararea de Guvern pentru preventie pe care a dat-o Ciolos in septembrie 2016 este ANSVSA-ul, care nu a miscat un pai. Nu au miscat un pai. Ministrul s-a bagat intr-o treaba care chiar ca nu-l privea, dar cred ca mai degraba ministrul, decat sa se duca si sa aiba actiuni de preventie sau de eradicare a bolii, trebuia sa fie mai degraba de partea celor afectati, a producatorilor, ca aici chiar ca era treaba lui, si sa ia pozitie fata de ANSVSA. Deci, nu sa mearga in echipa si el sa ia bataie, ca nu era bataia pentru el, ci el trebuia sa stea alaturi de cei afectati si sa ceara socoteala de la ANSVSA”, a spus Laurentiu Baciu.
 
In opinia acestuia, si o parte a presei este vinovata, pentru ca nu ofera informatii corecte luate de la oameni care stapanesc problema.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Formatorii de opinie nu trebuie sa ia in calcul parerile tuturor nestiutorilor in domeniu si sa le promoveze. Ca sa nu zic ca de multe ori se promoveaza impostura. Fiecare isi da cu presupusul si saracul ala de pe camp, pe care tot il asteptam sa fie documentat, ala nu mai stie ce sa creada”, a afirmat Laurentiu Baciu, subliniind ca se refera doar la o parte a presei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016