Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua perioada pentru depunerea cererilor privind ajutorul pentru comercializarea lanei

o-noua-perioada-pentru-depunerea-cererilor-privind-ajutorul-pentru-comercializarea-lanei

Programul de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii in tara noastra are drept scop asigurarea cresterii numerice a efectivelor de ovine, precum si o eficienta economica in realizarea si valorificarea produselor obtinute de la acestea.


In sedinta de Guvern din 13 septembrie a fost aprobata o hotarare care modifica Hotararea Guvernului nr.500/2017 privind aprobarea schemei ,,Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii”.
 
Avand in vedere ca pentru obtinerea acestui ajutor de minimis, crescatorii trebuie sa  faca dovada comercializarii cantitatii de lana si tinand cont de faptul ca dupa inceperea implementarii schemei de ajutor de minimis, centrele de colectare a lanii  si unitatile de procesare a lanii au devenit interesate de achizitia acestor cantitati, este necesara prelungirea perioadei de valorificare a lanii si cea a depunerii documentelor aferente.
 
Astfel, actul normativ reglementeaza:
- completarea perioadei de cerere, cu inca o perioada, respectiv 20 septembrie – 1 noiembrie, in consecinta, si a perioadei pentru depunerea documentelor justificative care sa ateste comercializarea productiei de lana obtinute, cu perioada cuprinsa intre 20 septembrie si 1 noiembrie 2018;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

- in mod corespunzator, se prelungeste termenul pana la care Directiile pentru agricultura judetene si a municipiului Bucuresti intocmesc situatia centralizatoare cu sumele necesare pentru acordarea sprijinului financiar, respectiv pana la data de 10 noiembrie 2018.
- ca atestatul de producator trebuie sa fie valabil la data comercializarii lanii, avand in vedere corelarea actiunii de comercializare a lanii cu documentul care atesta aceasta comercializare, respectiv, atestatul de producator emis in baza Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Programul de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii in tara noastra are drept scop asigurarea cresterii numerice a efectivelor de ovine, precum si o eficienta economica in realizarea si valorificarea produselor obtinute de la acestea.
 
De asemenea, aplicarea acestei scheme de minimis stimuleaza infiintarea centrelor de colectare a lanii, creeaza noi locuri de munca si stabilizeaza veniturile crescatorilor de ovine.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016