Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pretul carnii de porc nu va creste de Craciun


Presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, omul de afaceri brailean Gheorghe Caruz, a dat asigurari ca pretul carnii de porc nu va creste in preajma Craciunului, informeaza Agerpres.
Gheorghe Caruz a explicat ca, la acest moment, carnea de porc se vinde cu maxim 9 lei/kg si ca pretul va fi pastrat la nivelul actual, iar in cazul in care vor aparea mici modificari, el nu va depasi pretul de vanzare din 2004.

"Preturile pe care le practicam la acest moment se situeaza undeva intre 8,6 si 9 lei/kg. Daca facem o comparatie cu anii anteriori, acest nivel de preturi este sub cel aferent anului 2004, cand pretul de vanzare era de 9,6 lei/kg. In functie de cererea din piata, este posibil sa apara cresteri mici de preturi, care nu vor depasi nivelul anului 2004, adica pretul carnii nu va depasi 9,6 lei/kg", a declarat Caruz.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc a mai precizat ca, in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a elimina concurenta crescatorilor neautorizati de porci, vor fi comercializati in viu porci la un pret de 6 lei/kg, cu 4 lei sub pretul practicat pe piata neagra locala.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016