Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preturile alimentelor din Romania sunt mai mici decat in alte tari UE

preturile-alimentelor-din-romania-sunt-mai-mici-decat-in-alte-tari-ue

In sectorul alimentar, preturile sunt mai mici decat in alte tari europene, cu toate ca in acest moment se observa o crestere, fenomenul fiind monitorizat, a declarat joi Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.


"Sectorul de retail alimentar e un sector de care suntem multumiti si unde vedem preturi mai mici decat in alte tari europene. Preturile la alimente sunt sub inflatia generala. in momentul de fata vedem o crestere a preturilor, fenomen pe care il monitorizam. Piata se mentine dinamica, existand un numar semnificativ de competitori care isi extind activitatea. imbucurator este faptul ca majoritatea recomandarilor Consiliului Concurentei au fost preluate, propunerile legislative cu impact anticoncurential fiind respinse", a spus Chiritoiu, citat de NewsIn.

Seful Consiliului Concurentei a facut aceasta declaratie cu prilejul conferintei "Concurenta in sectoare cheie ale economiei romanesti".

De asemenea, el a spus ca, in ceea ce priveste sectorul bancar, nota aparte pentru Romania este stabilitatea mai mare pe care a avut-o fata de alte state membre.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Statul roman, fata de foarte multe alte state europene, nu a trebuit sa sprijine bancile. Gradul de concentrare nu este mare pe zona bancara, dar pe anumite zone e o anumita crestere a concentrarii. Ne uitam la comisioanele la cardurile bancare. Avem o investigatie, care se va finaliza in urmatoarele luni. Trebuie sa vedem daca nu sunt prea crescute comisoanele la tranzactiile pe carduri", a spus Chiritoiu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016