Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prioritati romano-poloneze, in cadrul Politicii Agricole Comune


Presedintele Senatului, domnul Mircea Geoana a avut marti, 26 octombrie 2010 o intrevedere cu Presedintele Poloniei, domnul Bronislaw Komorowski. Printre temele intalnirii se numara relatia bilaterara si Parteneriatul Strategic intre Romania si Polonia, cooperarea celor doua tari in cadrul Uniunii Europene si NATO, criza economica si relatia transatlantica.

Mircea Geoana a subliniat importanta semnarii Planului de Actiune intre Romania si Polonia al carui obiectiv este dezvoltarea relatiilor in domenii de interes reciproc pentru tarile noastre: cooperarea economica, cooperarea militara, securitatea in Vecinatatea Estica, securitatea energetica etc.

Tinand cont de faptul ca Polonia va detine Presedintia UE in a doua jumatate a anului 2011, Mircea Geoana a afirmat ca 'acest lucru ridica asteptari justificate la Bucuresti si in regiune cu privire la intarirea pozitiei statelor nou venite in UE. Este important ca Polonia sa aiba pe agenda de prioritati in timpul Presedintiei UE stabilirea unei conversatii serioase europene cu privire la modelul de guvernanta europeana si la locul pe care Europa il va ocupa intr-o lume in continua schimbare. Pentru o politica eficienta si coerenta europeana, este necesar ca aceasta dezbatere sa implice si statele nou venite in UE. Romania si Polonia ar trebui sa fie mai ambitioase in cadrul negocierilor privind perspectiva financiara europeana pentru 2013 - 2020 si in discutiile privind conturarea Politicii Agricole Comune si Politicii de Coeziune post 2013'.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


In acelasi context, Mircea Geoana a subliniat importanta intaririi cooperarii intre statele din Europa Centrala si de Est in ceea ce priveste modul de abordarea a Vecinatatii Estice. 'Este important sa incurajam dezvoltarea unor relatii pragmatice intre UE si tarile care fac parte din Parteneriatul Estic pentru ca reformele, democratizarea si liberalizarea economica in Republica Moldova, Ucraina si statele Caucaziene necesita sprijin din partea UE', a mai spus Mircea Geoana.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016