Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programe guvernamentale in sprijinul producatorilor de lapte

programe-guvernamentale-in-sprijinul-producatorilor-de-lapte

Seful MADR a dat exemplul unor programe similare pentru alte categorii de producatori, care funtioneza sdi deja au dat rezultate.


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca guvernul va incerca sa sprijine producatorii de lapte prin anumite programe, astfel incat oscilaţiile privind preţul litrului de lapte sa fie calmate.

Intrebat ce se poate face pentru reducerea diferenţelor intre pretul de achizitie al laptelui de la fermierii romani si pretul de raft, Petre Daea a afirmat ca exista deja anumite programe al caror exemplu poate fi aplicat.
 
El a dat ca exemplu programul de colaborare intre producatorii de carne de porc şi cu supermarketurile. „Iata ca, de anul trecut din noiembrie, cu o anumita timiditate prin continut, prin cantitatea care a fost la inceput, astazi s-a ajuns ca in lanturile din aceste magazine, datorita cooperarii dintre fermieri si lanturile comerciale, astazi se valorifica zilnic peste 800 de porci, care sunt prezentati, evident, in galantarele si in rafturile acestor supermarketuri. Iata un mod de rezolvare a unei secvente din activitatea generala a noastra”, a explicat ministrul.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Referindu-se la un alt produs, ministrul a apus ca, prin aceeaşi colaborare s-a putut ajunge ca un carton de de 30 de oua sa poata avea la raft un pret de 12,99 de lei, ceea ce inseamna sub 50 de bani oul.
 
„Aşa trebuie sa facem si in zona aceasta, a producatorilor de lapte, sa intram in cooperative, in organizare, sa avem alta putere de exprimare prin cantitate si alta putere de negociere in asa fel incat sa calmam interesele acestea de moment care nu ne fac bine. Nu fac bine nici fermierilor, jucandu-se cu pretul de-a lungul anului, cand ii da mai mare, cand ii da mai mic, in functie de interesul pe care il gaseste in piata, si bulversam si piata, cu efecte negative asupra consumatorilor”, a mai spus Petre Daea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016