Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania participa cu 40 de producatori la BioFach Nurnberg

romania-participa-cu-40-de-producatori-la-biofach-nurnberg

BioFach Nurnberg 2014, cel mai mare targ din domeniul agriculturii ecologice si-a deschis miercuri portile prin a 25-a editie. In cadrul evenimentului, 40 de producatori romani, care opereaza sub normele productiei ecologice isi vor promova produsele, pe o suprafata de 400 de metri patrati.


“Ministerul Agriculturii si Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – Bio Romania sunt si in acest an, la fel ca in 2013, organizatorii acestui eveniment, unde ne dorim sa aducem cat mai multe produse procesate. In 2014, 40 de producatori romani vor fi prezenti la cel mai mare targ de produse ecologice din lume, nu numai cu cereal sau seminte oleaginoase, ceaiuri, plante aromatice, fructe de padure, ciuperci si mirodeii, ci si cu dulceturi, produse lactate, miere si produse apicole, cosmetic, produse de morarit si panificatie si vinuri. Speram sa intram pe piata mondiala a produselor bio procesate”, a declarat presedintele Asociatiei Bio Romania, Marian Cioceanu.

Unul dintre obiectivele Bio Romania a fost atins in 2013, odata cu semnarea parteneriatului de promovare a micului fermier roman cu retailer-ul Carrefour. Astfel, prin brand-ul “Rodul Bio Romanesc”, membrii asociatiei au reusit sa-si promoveze produsele in toate magazinele retailer-ului francez din tara.
“2013 a fost un an agricol bun si pentru fermierii din agricultura ecologica, cu productii mai mari, dar care au mers cu precadere la export. Cu toate acestea, si consumul intern de produse bio a crescut, datorita parteneriatului incheiat cu retailer-ul Carrfour, prin care membrii asociatiei Bio Romania au reusit sa-si promoveze peste 70 de produse bio in toate hypermarketurile Carrefour din tara.”

Pentru anul 2014, membrii asociatiei isi propun sa obtina reducerea TVA-ului la alimentele bio, precum si finantari prin PNDR 2014-2020.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Printre producatorii participanti la editia de anul acesta a BioFach se numara A.G.F Cereal Rumena, Agro Biograins, Agro Exim Grup, Apicola Bacau, S.C Apicola SRL, Apiprodex, Bio-life Prod Impex SRL, Eco Pet, Eco Fruct, Fratii Calciu, Fresh Organic Bucovina, MIB Prodcom, Oleomet, Placerea Naturii, Prislact, Senetor Prod Impex, Sonimpex Topoloveni.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016