Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UniCredit Tiriac Bank intensifica procesul de creditare a beneficiarilor de subventii APIA

unicredit-tiriac-bank-intensifica-procesul-de-creditare-a-beneficiarilor-de-subventii-apia

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a deschis luni campania de primire a cererilor de sprijin pe suprafata, care se va derula pana pe 15 mai 2014. Pentru cererile de plata depuse intre 16 mai si 9 iunie, se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.


Pentru campania 2014-2015, UniCredit Tiriac Bank vine in sprijinul beneficiarilor de subventii APIA cu o oferta completa privind facilitatile de finantare. 
 
In vederea accesului cat mai facil la finantare, institutia de credit indeamna beneficiarii de subventii APIA sa se adreseze reprezentantilor bancii cat mai curand dupa depunerea cererii de sprijin la APIA, pentru inceperea analizei dosarului de credit. Ulterior aprobarii facilitatilor, utilizarile din plafoanele aprobate sunt permise in baza adeverintelor emise de APIA, conform conventiilor incheiate de banca. 
 
Astfel, pentru campania 2014-2015, UniCredit Tiriac Bank isi propune intensificarea procesului de creditare a beneficiarilor de subventii APIA, printr-o oferta de produse bazata pe simplificarea analizei si a procesului de aprobare, precum si prin serviciile de consiliere oferite clientilor. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
"UniCredit Tiriac Bank continua dezvoltarea pachetului de finantare destinat agricultorilor care beneficiaza de fonduri europene si nationale nerambursabile. In prezent oferim produse destinate dezvoltarii sectorului agricol, credite punte si de investitii pentru beneficiarii Programului National pentru Dezvoltarea Rurala, precum si facilitati destinate beneficiarilor de subventii APIA. Incepand cu aceasta saptamana, asteptam in sucursalele bancii beneficiarii de subventii pe hectar (SAPS) pentru o prima discutie cu specialistii nostri. De asemenea, pentru campania 2014 - 2015, estimam ca valoarea subventiilor pe ha (SAPS) va fi de aproximativ 160 de euro/ha, inainte de aplicarea corectiilor liniare si de aproximativ 141 euro/ha dupa aplicarea corectiilor. Procentul de finantare se va aplica la valoarea comunicata de APIA prin conventiile specifice", explica Marius Radu, coordonator Fonduri Europene in cadrul UniCredit Tiriac Bank.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016