Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrancea: Disponibilizări la Direcţia Agricolă


Doar 30 de funcţionari vor rămâne la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Vrancea din cei 76 de funcţionari care lucrează în prezent în această instituţie. Restructurarea va intra în vigoare după ce actul normativ apare în Monitorul Oficial.
O parte dintre funcţionari, de la Direcţia de Dezvoltare Rurală, vor trece în subordinea Ministerului Agriculturii iar ceilalţi vor fi trimişi în şomaj. Pe de altă parte, Ministerul Agriculturii a anunţat că pentru posturile rămase în direcţii vor fi organizate concursuri. Liderul sindicatului din Direcţia Agricolă, Mariana Botea, a arătat că până la 1 septembrie ar trebui să intre în vigoare noua organigramă a instituţiei. „Ce se întâmplă este o aberaţie pentru că se păstrează aceleaşi atribuţii dar cu mai puţini oameni. La nivel de sindicat pregătim o pichetare a Ministerului Agriculturii începând de joi“, a afirmat liderul sindical.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Disponibilizări şi în alte institu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton