Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zeci de terenuri agricole, in paragina


Terenurile din Caras-Severin apartin italienilor care au cumparat suprafete impresionante la preturi de nimic.

Chiar daca natura a fost darnica cu aceasta parte de tara si efectele secerei nu s-au facut simtite, in Caras-Severin, peste16.000 de hectare de teren agricol zac in paragina. Terenul se afla in zona de pusta a judetului, mai ales pe Valea Carasului si zona Berzovia si apartine asa-zisilor investitori strategici - italieni in marea lor majoritate si care au cumparat acest pamant de la taranii din judet. Ramasi singuri acasa fiindca cei tineri au lasat pamantul, vitele si munca la camp pentru castigul din afara granitelor tarii, batranii au vandut pamantul pe sume derizorii in urma cu mai multi ani, cand principala valuta era in Banat marca germana.
Cel mai mult pamant a fost cumparat in anii trecuti in zona Vaii Carasului de catre italieni in special, dar nimeni nu stie de ce terenurilor zac in paragina. Unii spun ca, de fapt, proprietarii asteptau intrarea Romaniei in Uniunea Europeana – moment in care, conform unor previziuni imobiliare, pretul terenurilor trebuia sa se tripleze. Altii spun ca de fapt cumparatorii au achizitionat terenurile la preturi foarte mici pentru a putea gira cu ele diferite imprumuturi banesti sau pentru a beneficia de banii comunitari pentru subventiile agricole.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Romania Libera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016