Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de calificare in domeniul agriculturii, pentru 950 de persoane

oportunitati-de-calificare-in-domeniul-agriculturii-pentru-950-de-persoane

Doritorii se pot inscrie in programul de formare profesionala continua in industria procesarii fructelor şi legumelor si industrii conexe.


Patronatul din Industria de Conserve din Legume si Fructe si Conserve Mixte, Romconserv, a anuntat recent ca va demara un program de formare profesionala continua in industria procesarii fructelor si legumelor si industrii conexe, program de care vor putea benedifica 950 de persoane din toate cele 8 regiuni ale tarii.
 
Cei 950 de angajati care vor fi calificati vor beneficia timp de 18 luni de cursuri pentru in meserii precum lucrator in prelucrare carne, peste, lapte, conserve, operator in prelucrarea legumelor si fructelor, lucrator in agricultura si in gospodarie ecologica, ciupercar, pomicultor, horticultor, agricultor culturi de camp, masinist la masini mobile pentru transporturi interioare, muncitor plantatii si amenajare zona verde.

Proiectul presupune pregatirea si calificarea profesionala pentru 200 de lucratori in prelucrare carne, peste, lapte, conserve,100 de operatori in prelucrarea legumelor si fructelor, 10 lucrator in agricultura si in gospodarie ecologica,100 ciupercari, 100 de pomicultori,100 de horticultori, 100 de agricultori culturi de camp, 100 de muncitori plantatii si amenajare zona verde si 50 de masinisti la masini mobile pentru transporturi interioare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Obiectivul programului este cresterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii in regiunile Nord-Vest, Vest, Sud-Vest,  Sud, Bucureşti-Ilfov, Sud-Est, Nord-Est, Centru, prin facilitarea accesului angajatilor la servicii de formare profesionala continua in vederea obtinerii de catre acestia de calificari si recalificari care sa le ofere oportunitati crescute pe piata muncii.

Inscrierea la cursuri este gratuita pentru cele 950 de persoane care vor beneficia de pregatire, iar la sfarsit se va organiza un concurs cu premii pentru cei care obtin cele mai bune rezultate. Primii 150 de candidati vor primi cate 1.000 de lei, iar cei care obtin cele mai bune 12 rezultate vor merge intr-o excursie in Spania.
 
Pentru cei interesati, adresele de e-mail la care pot fi contactati reprezentantii Romconserv sunt: patronat_romconserv@yahoo.com, romconserv@hotmail.com
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016