Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Contractele de achizitii private pentru utilajele si echipamentele finantate prin PNDR trebuie sa aiba termene clare de livrare catre beneficiari

contractele-de-achizitii-private-pentru-utilajele-si-echipamentele-finantate-prin-pndr-trebuie-sa-aiba-termene-clare-de-livrare-catre-beneficiari

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale recomanda beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 o atentie sporita la incheierea şi semnarea contractelor cu furnizorii de echipamente, utilaje si maşini agricole specializate.


„In urma semnalelor primite de la beneficiarii nostri am solicitat o analiza cu privire la problemele cu care se confrunta acestia in implementarea proiectelor si am identificat disfunctionalitati in ceea ce priveste livrarea de catre furnizori a echipamentelor, utilajelor si masinilor agricole finantate cu fonduri nerambursabile. Este motivul pentru care recomand ca beneficiarii PNDR sa acorde o atentie deosebita stipularii foarte clare in contract a unor termene si conditii de livrare a bunurilor. Este un mesaj foarte important pe care il transmit beneficiarilor nostri pentru ca livrarea cu intarziere a echipamentelor prelungeste implicit si termenul de implementare al proiectului, termen asumat de catre beneficiar prin contractul de finantare.” a declarat Adrian Chesnoiu directorul general al AFIR.
 
Respectarea procedurilor de achizitii si mentionarea clara in contracte a termenelor de livrare a utilajelor agricole constituie factori importanti pentru implementarea corecta a proiectelor finantate prin PNDR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Reamintim ca beneficiarii pot opta pentru procedura de achizitie prin utilizarea Bazei de Date cu preturi de referinta a AFIR. Aceasta functioneaza pe principiul cumpararii directe a echipamentului dorit, cu finantare din fonduri europene nerambursabile. In acest moment, in Baza de Date cu preturi de referinta sunt inscrise peste 34.000 de elemente.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016