Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin: Ploile din ultima vreme nu vor afecta in mod semnificativ agricultura

daniel-constantin-ploile-din-ultima-vreme-nu-vor-afecta-in-mod-semnificativ-agricultura

Afirmatiile au fost facute de ministrul Agriculturii in timpul ultimei sedinte de guvern, raspunzand unei interpelari a premierului Ponta.


Ploile care cad fara incetare de la inceputul saptamanii, precum si avertizarile lansate de meteorologi, au ajuns sa preocupa autoritatile la cel mai inalt nivel, subiectul fiind discutat si in ultima sedinta de guvern, cand primul ministru Victor Ponta s-a aratat ingrijorat de efectele nedorite pe care ploile le-ar putea avea in agricultura.
 
Sedinta de guvern a avut loc la jumatatea acestei saptamani, ocazie cu care premierul a precizat ca agricultura este cel mai amenintat sector in conditiile actuale. „In aceasta perioada sunt fenomene meteorologice extreme si marea mea speranta este ca aceasta ploaie care nu se mai opreste nu va afecta, de fapt, agricultura, acolo e marea problema”, a declarat primul ministru, dupa care i s-a adresat ministrului Daniel Constantin, pentru a se interesa daca pana momentul respectiv au aparut probleme.
 
Acesta a raspuns prompt, asigurandu-l ca ploile nu au creat niciun fel de probleme apreciind ca acest lucru nu se va intampla nici in perioada imediat urmatoare, cu toate ca previziunile meteorologilor nu sunt foarte incurajatoare, mai ales incepand de azi.
 
Aceasta pentru ca, incepand cu ora 3.00 a intrat in vigoare o avertizare meteo valabila pana maine la ora 15.00. Potrivit meteorologilor, in aceasta perioada,  instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Oltenia, sudul Banatului si al Munteniei, in Dobrogea, precum si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In aceste zone, temporar vor fi averse ce vor avea caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 de litri pe metru patrat si pe arii restranse 45-50 de litri pe metru patrat. Avertizarea a fost emisa pentru judetele Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Hunedoara, Valcea si pentru unele zone din judetele Sibiu, Arges si Dambovita.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016