Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: S-au epuizat fondurile pentru finantarea investitiilor pentru crearea si dezvoltarea de activitati neagricole

afir-s-au-epuizat-fondurile-pentru-finantarea-investitiilor-pentru-crearea-si-dezvoltarea-de-activitati-neagricole

De la deschiderea sesiunii, in data de 3 mai 2017, prin sM 6.4 au fost depuse pentru finantare 855 de proiecte de investitii, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile in valoare de peste 148,2 milioane de euro.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta ca fondurile nerambursabile alocate in sesiunea 2017 pentru submasura 6.4 „Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole” din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, au fost epuizate in totalitate ca urmare a solicitarilor de finantare primite de Agentie inainte de termenul limita al sesiunii, respectiv 31 iulie 2017.
 
De la deschiderea sesiunii in data de 3 mai 2017, prin sM 6.4 au fost depuse pentru finantare 855 de proiecte de investitii, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile in valoare de peste 148,2 milioane de euro.
 
Alocarea bugetara stabilita pentru aceasta sesiune este de 35 milioane de euro. Astfel, AFIR a primit pana la inchiderea sesiunii solicitari de finantare care depasesc de peste 4 ori alocarea financiara stabilita.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Valoarea sprijinului nerambursabil acordat prin submasura 6.4 este de maxim 90% din costul total al proiectului si nu poate depasi 200.000 Euro/ beneficiar pe 3 ani fiscali.
 
Printre exemplele de proiecte pentru care s-a solicitat finantare cu o valoare a sprijinului nerambursabil de 200.000 de euro, se numara dotarea unei spalatorii textile cu echipamente specializate, construirea unei agropensiuni sau infiintarea unui atelier de bijuterii. Un alt solicitant a cerut sprijin nerambursabil in valoare de 7.000 de euro pentru amenajarea unui atelier de produse textile.
 
„Avem un numar foarte mare de cereri de finantare depuse si vom face un clasament pe baza punctajului acordat de beneficiari. 80 la suta din alocarea sesiunii se transforma in proiecte care vor fi verificate cu prioritate, iar ceea ce este selectabil intra imediat la contractare printr-un raport intermediar de selectie. Incercam astfel sa acceleram la maxim evaluarea si acordarea sprijinului financiar pentru ca afacerile propuse sa se dezvolte intr-un timp cat mai previzibil.” a precizat Adrian Ionut Chesnoiu, directorul  general al AFIR.
 
Dupa finalizarea evaluarii de catre expertii AFIR, proiectele vor fi selectate in functie de punctajul obtinut conform criteriilor de selectie, in ordine descrescatoare. Selectia proiectelor se va realiza in limita alocarii disponibile pentru aceasta submasura.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016