Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Fondurile s-au epuizat

afir-fondurile-s-au-epuizat

Fondurile alocate liniei de finantare pentru instalarea tinerilor fermieri din Planul National Strategic, DR-30, au fost epuizate in sesiunea de depunere a proiectelor lansata de AFIR la sfarsitul anului trecut.


Interesul pentru aceasta linie de finantare creste in continuare. Potentialii beneficiari se intreaba cand vor mai avea parte de o noua alocare de fonduri.
 
In conditiile in care Ministerul Agriculturii nu redistribuie bani din alte surse sau nu gaseste solutii alternative, cel mai apropiat termen ar putea fi abia in anul 2028, conform expertilor din domeniu.
 
"Cred ca s-au finalizat fondurile pentru tinerii fermieri, nu cred ca in urmatorii doi ani se va putea lansa un alt astfel de program. Daca GAL-urile din anumite zone vor prevedea o astfel de masura, este posibil sa aiba acces la un astfel de program, dar banuiesc ca pe sume mult mai mici. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Dupa ce se vor finaliza implementarile de proiecte, s-ar putea ca MADR, prin Autoritatea de Management, sa realoce o parte din bani spre aceasta masura, dar nu vad mai devreme de 2028, in opinia mea", a precizat consultantul Cosmin Maglas pentru AgroTV.
 
Spre sfarsitul acestui an se preconizeaza lansarea interventiei Dr-12 - Investitii in consolidarea exploatatiilor tinerilor fermieri instalati si a fermierilor recent instalati.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016