Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de ovine cer controale la societatile care au incasat subventii pe pasuni

crescatorii-de-ovine-cer-controale-la-societatile-care-au-incasat-subventii-pe-pasuni

Acestia au solicitat oficial primului minisatru sa trimita la aceste asociatii echipele din cadrul Corpului de Control al Guvernului.


Anuntul facut zilele trecute de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care spunea ca va modifica prevedereile referitoare la subventiile pentru pasuni din ordinul care stabileste modul de acordare a subventiilor, nu au avut darul sa calmeze spiritele in randul crescatorilor de ovine, care sunt in continuare nemultumiti de faptul ca o majoritatea sumelor acoddate ca subventii pentru pasuni au ajung la asociatii si nu la femrierii care sunt beneficiari directi, iar sumele sunt folosite in cu totul alte scopuri.
 
Astfel, Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine a solicitat zilele acestea ministrului Victor Ponta sa trimita echipele Corpului de Control la asociatiile care au incasat subventii, pentru a verifica modul in care acestea au fost administrate si care a fost destinatia finala a banilor.
 
Presedintele sindicatului, fermierul Marcel Andrei, da ca exemplu judetul Sibiu, unde spune ca exista multe asociatii ale fermierilor care au incasat astfel de subventii, insa pasunile sunt intr-o stare deplorabila, fiind evident ca banii alocati pentru intretinerea acestora nu au fost folositi in acest scop.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Nu au amenajat nimic si nu se stie ce s-a intamplat cu banii. Primarul din localitatea Bazna mi-a spus ca i-au ramas 1.200 de hectare de pasune sa o imparta la 1.600 de capete de bovine si bubaline. In acelasi timp, sunt pasuni concesionate pe la asociatii care si-au batut joc de ele. Nu sunt ingrijite. Au crescut  pe ele arbustii si lemnele. In schimb, presedintii asociatiilor si-au cumparat lanturi groase din aur la gat, poarta bratari si ghiuluri” a declarat MArcel Andrei, motivand astfel solicitarea adresata premierului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016