Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua subventie pentru micii fermieri

o-noua-subventie-pentru-micii-fermieri

Ajutorul financiar se adreseaza crescatorilor de vaci de lapte, care au avut de suferit de pe urma embargoului prelungit impus Rusiei.


Uniunea Europeana a decis sa acorde o noua subventie pentru crescatorii de vaci de lapte care au fost profund afectati de prelungirea embargoului impus Rusiei, iar pentru ca si fermierii romani sa beneficieze de acest ajutor, a fost adoptata zilele trecute o hotarare de guvern.
 
Astfel, conform documentului adoptat, crescatorii de vaci de lapte vor primi un sprijin financiar exceptional in valoare totala de aproape 11 milioane de euro.
 
Banii vor fi asigurati din finantare europeana, in valoare de 5,448 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricola, si din finantare nationala, in aceeasi suma.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Actul normativ transpune Regulamentul delegat (UE) 2016/1.613 al Comisiei din 8 septembrie 2016 de prevedere a unor ajutoare de adaptare exceptionale destinate producatorilor de lapte si fermierilor din alte sectoare de crestere a animalelor.
 
De ajutorul financiar beneficiaza producatorii care detin un efectiv de vaci de minimum 3 si maximum 9 capete, inclusiv, identificate si inregistrate in Registrul National al Exploatatiilor la data depunerii cererii si care, totodata, au livrat/vandut direct minimum 4 tone lapte in perioada 1 aprilie 2015 – 31 martie 2016.
 
Suma cuvenita fiecarui producator de lapte se calculeaza de catre APIA prin impartirea sumei totale la efectivul eligibil de vaci de lapte.
 
Pentru obtinerea ajutoarelor financiare, producatorii de lapte trebuie sa depuna solicitarile la centrul judetean al APIA, respectiv al municipiului Bucuresti, pana la data de 2 mai 2017, inclusiv, iar platile se efectueaza pana la data de 30 iunie 2017.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016