Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se tripleaza subventia pentru crescatorii de bovine

se-tripleaza-subventia-pentru-crescatorii-de-bovine

Conform promisiunilor facute recent de ministrul Daniel Constantin, un fermier va primi 1.600 de lei pe cap de animal.


Ca o compensatie a pierderilor suferite de pe urma secetei, crescatorii de bovine vor beneficia in acest an de o subventie de trei ori mai mare decat cea primita anul trecut, anuntul venind din partea ministrului Daniel Constantin.
 
„Specializarea mea este de zootehnist si pot sa spun ca sectorul cresterii animalelor are probleme din cauza secetei. Pretul pe care-l platesc fermierii pentru furaje este mai mare decat anul trecut. In egala masura trebuie sa ne uitam ca anul trecut pretul pe care l-au platit crescatorii de animale a fost mai mic pentru ca productia a fost mai buna.  Lucrurile sunt undeva la mijloc. Pe de alta parte, nu putem sa-i lasam asa pe crescatorii de animale. Anul acesta eram pregatiti pentru eliminarea cotelor de lapte, cota de lapte odata eliminata ar putea avea impact asupra pretului. Exista riscul sa importam mai mult lapte din tarile apropiate.  Asadar, eram pregatiti si am introdus, din acest an, un ajutor pentru fermierii care au intre 10 si 250 de capete de animale. Este un ajutor suplimentar pentru ceea ce inseamna vacile de lapte si vacile de carne. Daca anul trecut subventia incasata de fermieri a fost de 500 de lei/cap de animal, la care s-a adaugat un premiu pentru productia de lapte, livrata pe piata, anul acesta vor incasa in jur de 1.600 de lei pe cap de animal. Deci, s-a triplat subventia pe care o incasau fermierii”, a declarat ministrul in cadrul unei emisiuni televizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acesta a mai atras atentia ca a ceasta crestere a subventiilor nu va reprezenta si o solutie la problema laptelui, in opinia sa, o rezolvare a acesteia fiind asocierea fermierilor in cooperative.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.45 din 10 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016