Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai teren? Cultiva diamante in curtea din spatele casei!

Perfect posibil pentru cei care stiu ca trufele mai sunt denumite si diamantele pamantului. Nu degeaba, ci pentru ca ele reprezinta cele mai scumpe ciuperci din lume. Ramane de discutat daca sunt si mai delicioase decat orice alt tip de ciuperca. Sa tinem cont ca unii prefera hribii cu o mamaliga zdravana. Altii prefera ciupercile Champignon trase la tigaie, in sos de usturoi. Esential de inteles este ca pentru trufe exista cereri impresionante, mai ales in timpul sarbatorilor de Craciun si a Revelionului.


Gurmanzii se intrec in tipuri felurite de mancaruri, unele mai exotice si mai originale ca altele. Iar trufele raman preferatele celor care isi permit sa deguste hrana de lux, alaturi de o sampanie de cateva mii de euro.

Una peste alta, trufele vor fi mereu cumparate, indiferent ca este perioada de criza sau nu. Si pentru ca cerere exista, trebuie sa avem si oferta, una mult mai bogata decat ce poate oferi Romania in acest moment.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Sunteti interesati sa investiti in trufe? Credeti ca ati dori sa aveti o trufarie personala chiar in spatele casei? Fiindca se poate! Specialistii ne spun ca gradinile sunt perfecte pentru trufe, la fel si micile paduri in care avem plantati anumiti copaci. Aflati acum toate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca terenul dvs pentru a sustine o trufarie profitabila >>>
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016