Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Expozitiile de pasari precum si vanzarea, interzise din cauza gripei aviare

expozitiile-de-pasari-precum-si-vanzarea-interzise-din-cauza-gripei-aviare

Masurile se aplica deocamadata doar in judetele din Vestul tarii, in conditiile in care focarele de infectie din Ungaria sunt la cel mult 90 de kilometri de granita.


In judetele din Vestul tarii, au fost luate masuri suplimentare pentru prevenirea aparitiei cazurilor de gripa aviara, sens in care expozitiile de pasari sau vanzarea pasarilor in targuri sunt interzise, iar medicii veterinari merg la oameni pentru a le recomanda sa isi tina pasarile inchise, din cauza gripei aviare.
 
Direcţia Sanitara Veterinara şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad a luat masuri suplimentare pentru prevenirea gripei aviare, iar medicii merg din poarta in poarta pentru a-i informa pe localnici.
 
„Medicii sunt prezenţi in teritoriu la toti cetatenii, pentru a le explica despre pericolul aparitiei si despre posibilitatea ca orice animal bolnav sa fie anuntat la noi, la DSVSA, pentru a lua cele mai urgente masuri, pentru a evita difuzarea bolii. Medicii se duc la fiecare cetatean din fiecare comuna pentru a informa asupra percolului aparitiei acestei boli si a obligativitatii a tinerii animalelor inchise in spatii acoperite pentru a evita contactul cu pasarile salbatice”, a declarat, directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranţa Alimentelor Arad, medicul Viorel Agud.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, a fost interzisa si vanzarea pasarilor in targuri si expozitiile de pasari. „Am interzis vanzarea pasarilor in targuri si miscarea oricarei pasari dintr-o localitate in alta. Am interzis de asemenea si expozitiile de animale, pentru ca au fost programate cateva expozitii de pasari, am interzis desfasurarea acestora”, a mai declarat Viorel Agud.
 
Totodata, medicii au verficat toate fermele de pasari si depozitele care importa carne din Ungaria. Cele cinci ferme de pasari din judetul Arad au in medie cate 15.000 de capete.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016