Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Banat Agralim 2014, isi deschide portile la sfarsitul acestei saptamani

targul-banat-agralim-2014-isi-deschide-portile-la-sfarsitul-acestei-saptamani

Sunt asteptati peste 100 de expozanti din tara si din Banatul Sarbesc, ale caror standuri se vor intinde pe o suprafata de peste 3.000 de metri patrati.


In perioada 30 mai - 1 iunie, Timisoara va gazdui o noua editie a deja traditionalului Targ al Banatului Agralim,  organizat si anul acesta de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei”, in colaborare cu Consiliul Judetean Timis si Primaria Municipiului Timisoara. Ajuns la a noua editie, targul se va desfasura in incinta USAMV Timisoara, din Calea Aradului nr.119, fiind o manifestare destinata agriculturii, industriei alimentare si zootehniei.
 
Pana acum, si-au anuntat participarea companii, institutii si organizatii de profil, fermieri si producatori traditionali, atat din Timisoara si localitatile limitrofe, cat si din tara si strainatate. in total, vor participa peste 100 de expozanti ce au la dispozitie o suprafata totala ce depaseste 3.000 de metri patrati.
 
Prezenta firmelor sarbesti din regiunea Banatului istoric, mai precis zonele Kikinda, Pancevo, Zrenjanin, care expun produse specifice, traditionale alaturi de firme romanesti intr-un pavilion comun sub genericulMade in Banat, se realizeaza in cadrul Proiectului „Made in Banat”, finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia si derulat de CCIAT in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis,Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda.
 
Conceput ca o manifestare pentru sustinerea dezvoltarii si promovarii sectorului agricol, targul se remarca printr-un bogat program conex ce cuprinde demonstratii cu utilajele in camp, prezentari de loturi de culturi experimentale, expozitie de animale cu acordare de premii, spectacol ecvestru, degustari de produse traditionale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In plus, in cadrul expozitieiMade in Banat, va avea loc workshop-ul cu tema „Tehnologii si produse ecologice”, unde se vor prezenta proiectul, marca si procedura de acordare a marcii Made in Banat, legislatia in domeniul tehnologiilor si produselor ecologice, agricultura si alimentatia ecologica, piata produselor ecologice in Romania.
 
Prezenta expozantilor, dar si a publicului profesionist va deschide noi perspective de afaceri in ceea ce priveste vanzarea de produse si utilaje specifice, semnarea de noi contracte, explorarea si patrunderea pe noi piete si sectoare din domeniu, stabilirea de noi contacte de afaceri, identificarea de noi distribuitori si agenti de vanzare, cresterea vanzarilor pentru sezonul 2014.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016