Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA indeamna fermierii sa-si depuna din timp dosarele

apia-indeamna-fermierii-sa-si-depuna-din-timp-dosarele

APIA a demarat, saptamana trecuta, campania de primire a cererilor unice de plata din partea fermierilor care vor sa acceseze subventii in acest an.


In ceea ce priveste timpul alocat campaniei, acesta este mai scurt fata de anii trecuti. De asemenea, APIA incurajeaza fermierii sa-si depuna din timp dosarele.
 
Campania se va desfasura pana in data de 7 iunie 2024. In acest an nu va exista perioada de depunere a cererilor cu penalitati. Toti fermierii care depun intre 4 aprilie si 7 iunie isi vor primi subventiile in integralitate, iar cei care nu depun in acest interval vor fi exclusi de la plata.
 
Astfel, directorii centrelor judetene APIA ii indeamna pe fermieri sa respecte programarile si sa-si depuna dosarele la timp pentru a nu exista blocaje in ultimele zile.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Daca un solicitant nu poate veni cand este programat, dosarul lui se reporteaza pe a doua zi sau pe ultima saptamana, si atunci riscam ca la inceputul lui iunie sa ajungem cu multe dosare nepreluate, sistemul electronic sa nu suporte presiunea si sa nu poata fi procesate", a precizat Ioan Sorin Roman, directorul APIA Bihor, pentru publicatia eBihoreanul.
 
Dupa data limita de depunere a cererii de plata, fermierii trebuie sa notifice in scris APIA referitor la orice modificare a datelor declarate in cererea de plata si in documentele doveditoare, in termen de 15 zile de la data modificarii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016