Autor: Redactia Agroromania
Publicat in: Reteaua nationala

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, prin Directiile judetene, a impus cateva reguli stricte pentru oieri, referitoare la sacrificarea mieilor in perioada sarbatorilor pascale.
In acest sens, mieii pot fi taiati in punctele de sacrificare temporara doar in perioada 22 aprilie - 3 mai 2024, conform unui comunicat emis de DSVSA Hunedoara.
Abatoarele temporare pentru sacrificarea mieilor trebuie sa permita supravegherea sanitar-veterinara si trebuie sa respecte regulamentele europene privind bunastarea animalelor si gestionarea materialului de risc specific si a subproduselor nedestinate consumului uman.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"La sacrificare vor fi admise doar animale identificate conform legislatiei in vigoare, animale sanatoase si crescute in gospodarii, ferme si localitati indemne de boli transmisibile si insotite de documente de miscare, iar transportul acestora trebuie efectuat numai cu mijloace auto autorizate sanitar veterinar, iar animalele trebuie sa fie insotite de certificate sanitare veterinare care sa ateste sanatatea acestora, precum si de documente care sa cuprinda informatii despre lantul alimentar", informeaza DSVSA Hunedoara.
In ceea ce priveste functionarea locurilor temporare de sacrificare a mieilor, aceasta este permisa in perioada 22 aprilie - 3 mai, intre orele 7.00 - 17.00.
DSVSA Hunedoara a format echipe mixte de control pentru a verifica modul de sacrificare a mieilor si comercializarea produselor alimentare in diverse unitati, inclusiv piete agroalimentare, supermarketuri, restaurante si cofetarii.

Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News