Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STIHL Romania: 'Avem loc pentru 100 de dealeri noi in retea'

stihl-romania-avem-loc-pentru-100-de-dealeri-noi-in-retea

STIHL Romania a inregistrat o crestere a business-ului de 17%, la 9 luni si anunta un amplu program de dezvoltare a retelei de parteneri.


“Suntem intr-un proces masiv de extindere a retelei noastre de distributie, la un nivel la care nu am mai fost pana acum. Fara exagerare putem spune ca avem loc pentru 100 de dealeri noi in retea. Potentialul de crestere pe acest tip de business, in format antreprenorial, este foarte mare, iar piata este pregatita pentru aceasta dezvoltare. Chiar in acest moment ne aflam intr-un proces de recrutare de noi parteneri STIHL si ne concentram pe persoane care vor sa isi dezvolte un business propriu in zona tehnica, acesta presupunand atat comercializarea produselor STIHL, cat si dezvoltarea spatiului de service, pe modelul dealerilor din industria auto. Cu o investitie minima de 10.000 de euro iti poti incepe activitatea intr-un domeniu care aduce rezultatele scontate intr-un timp scurt”, declara Ioan Mezei, director general STIHL Romania.

In ultima perioada distribuitorii STIHL au deschis 3 spatii noi de tip flagship store la Bistrita, Iasi si Oradea

Magazinele de la Bistrita si Iasi au fost deschise la sfarsitul lunii iulie, respectiv august.

“In aceasta luna am deschis un magazin nou si in Oradea, iar pana la sfarsitul anului mai avem in vedere sa deschidem inca 3-4 locatii de acest tip la nivel national (Stefanesti Arges, Rasnov, Brasov, Pitesti). Sustinerea investitionala a companiei pentru un astfel de spatiu este de minim 50.000 de euro, la care se adauga efortul investitional al dealerului respectiv”, precizeaza Ioan Mezei, director general STIHL Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Spatiul dedicat STIHL la Bistrita este de 120 mp, la care se adauga o facilitate de service de 90 mp, spatii de depozitare si scolarizare pentru personalul din sapte puncte de lucru, detinute la Bistrita si Cluj. Magazinul de la Iasi are 140 mp si apartine unui antreprenor care colaboreaza cu STIHL din 1995, iar la Oradea spatiul se intinde pe o suprafata de  150 mp.

Magazinele reprezentative STIHL - flagship stores -  au la baza un concept comercial unic pe piata motouneltelor, pe care compania l-a introdus in Romania in urma cu aproape 3 ani. Pana in prezent, la nivelul pietei au fost configurate 49 astfel de spatii, dintr-un total de peste 300 de magazine, care apartin dealerilor STIHL. Conceptul are in vedere desfasurarea magazinului pe o suprafata de minim 70 de mp, configurate la nivel estetic dupa cele mai noi standarde comerciale, impreuna cu amenajarea spatiilor de service, toate cuprinse intr-un concept asemanator cu standardele din industria auto.

Distribuitorii STIHL sunt firme independente, dezvoltate de antreprenori locali si care compun reteaua specializata a producatorului german.

“Magazinul deschis la Bistrita apartine unuia dintre cei mai vechi colaboratori ai STIHL, cu care suntem intr-o relatie de business de peste 20 de ani. In acelasi timp exista si dealeri nou veniti retea, care si-au configurat spatiile STIHL dupa modelul flagship store, cum este cazul reprezentantului din Sighisoara, care a intrat de aproape 2 ani intr-o relatie de colaborare cu noi”, explica Ioan Mezei.

Despre compania STIHL

STIHL a anuntat in 2016,  la nivel international, o crestere de 6,6%, atingand o cifra de afaceri record de 3,46 miliarde de euro. Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2018. Anul trecut  compania a implinit  90 de ani, fiind infiintata in 1926 de Andreas Stihl in Stuttgart. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997.  In prezent STIHL Romania importa motounelte sub brandurile STIHL si VIKING.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016