Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de utile sunt fungicidele in protejarea culturilor

cat-de-utile-sunt-fungicidele-in-protejarea-culturilor

Reprezentantii magazinului on-line Pesticide-Az.ro ofera fermierilor sfaturi utile pentru aslegerea si utilizarea celor mai bune substante din aceasta gama.


Pentru a alege un fungicid potrivit mai intai este important sa se determine cu exactitate tipul de ciuperca ce afecteaza plantele. Daca se utilizeaza substante necorespunzatoare, atunci nu se vor obtine rezultate si prin urmare toate actiunile intreprinse in acest sens vor fi in zadar.
 
Chiar daca multe persoane nu tin cont de acesti paraziti ei pot provoca daune serioase culturilor pentru ca priveaza plantele de substantele necesare. In anumite cazuri si in anumite conditii, se poate ajunge chiar si la distrugerea completa a plantelor, recoltarea fiind imposibila.
 
Modul de actiune al fungicidelor este la fel de important pentru ca el reprezinta un element de care trebuie tinut cont pentru a putea alege o astfel de substanta adecvata.

Fungicidele au o actiune imunizatoare in sensul ca ataca toxinele fungilor si astfel dezvolta inactivitatea acestora. O alta caracteristica a fungicidelor este cea de preventie. Prin aplicarea unui produs din aceasta categorie se evita infectarea pe viitor a plantelor sau inmultirea parazitilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Daca plantele sunt deja afectate de fungi atunci se aplica fungicidele care au o actiune curativa. Substanta actioneaza in mod direct asupra cipercilor si le distruge, proces prin care sunt salvate culturile.
 
Insa aceste substante trebuie aplicate cat mai repede dupa ce se constata imbolnavirea, pentru ca efectul sa fie unul cat mai rapid. Cu cat se intarzie aplicarea fungicidelor, cu atat rezultatele obtinute sunt mai slabe.

Fungicidele cu efect de eradicare sunt substante foarte puternice care se aplica doar atunci cand culturile sunt afectate in totalitate. Aceasta este insa o masura extrema si se aplica in cazurile cand alte substante nu isi fac efectul. Fungicidele de contact sunt acele care actioneaza in mod direct asupra parazitului prin substante precum sulful sau cuprul.
 
Produsele de la Pesticide-Az.ro sunt de calitate si cu efecte rapide si benefice avand in vedere ca sunt atestate si omologate. Aceste produse pot fi utilizate cu incredere atat in agricultura cat si in legumicultura, insa aplicarea acestora necesita parcurgerea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

pesticide fungi ciuperci prsticide-az tratamente culturi legume cereale
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016