Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noutati privind admiterea la USAMV Iasi

noutati-privind-admiterea-la-usamv-iasi

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi a anuntat ca anul acesta tinerii care doresc sa se inscrie vor fi admisi pe baza concursului de dosare. Admiterea pentru studiile universitare va fi organizata la USAMV in perioada 16-25 iulie.


"Selectia candidatilor vine cu o noutate in acest an, respectiv admiterea candidatilor in invatamantul superior la toate domeniile, se face fara probe de examen, criteriile de departajare fiind rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat", precizeaza un comunicat USAMV Iasi remis AGROROMANIA.

Media de admitere la USAMV va fi formata din nota la proba scrisa la Limba si Literatura Romana, in procent de 50% si nota la celalata proba scrisa. 540 de locuri sunt fiantate de la buget, iar 370 sunt cu taxa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Absolventii de liceu pot alege intre Facultatea de Agricultura, cea de Horticultura si Facultatea de Zootehnie si cea de Medicina Veterinara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016