Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Producatorului magiunului de Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Regale pentru alte doua produse traditionale: dulceata si zacusca

producatorului-magiunului-de-topoloveni-va-primi-titlul-de-furnizor-al-casei-regale-pentru-alte-doua-produse-traditionale-dulceata-si-zacusca

Producatorului magiunului de Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Regale si pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete Topoloveana. In cadrul unei ceremonii ce va avea loc joi, 27 octombrie, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei va inmana conducerii companiei SONIMPEX SERV COM un nou titlu de "Furnizor al Casei Regale" – de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" – toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.



Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta. Distinctia a fost inmanata de catre Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.

Ca urmare a inovarii permanente pe segmentul alimentelor functionale (benefice pentru sanatate) si diversificarii productiei din ultimul an, compania noastra va primi pentru a doua oara acest titlu pentru intreaga sa gama de dulceturi fara zahar adaugat sau conservanti, realizate dupa o reteta speciala inregistrata la OSIM sub numele de "Topoloveana", se arata intr-un comunicat de presa primit de redactia AGROROMANIA.


In gama de produse Topoloveana intra: Dulceata de capsuni, Dulceata de cirese negre, Dulceata de visine, Dulceata de afine ecologice, Dulceata de gutui, Dulceata de prune cu migdale dulci ecologice.

De asemenea, titlul mai este acordat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana", fara conservanti si fara aditivi alimentari (E-uri).

Ceremonia va avea loc, joi 27 octombrie, ora 11.30, la Palatul Elisabeta, iar amfitrion va fi Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Sosirea invitatilor si a presei se va face la Palatul Elisabeta (sos. Kiseleff, nr. 28 bis., Bucuresti) pana cel tarziu la ora 11.15. tinuta obligatorie.

Despre Dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti (sau alti aditivi alimentari) "Topoloveana"

In anul 2010, compania a scos pentru prima data pe piata si a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) sub marca "Topoloveana" produse unice pe piata: dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti.

Acestea au in comun tehnologia de productie: fructele sunt fierte la abur in cazane cu pereti dubli, la 68-70 grade Celsius, cu scopul de a pastra cat mai multe vitamine, minerale si fitonutrienti din conţinutul natural al fructelor. Zaharul existent in retetele de dulceata cunoscute pe piata a fost inlocuit cu siropul natural de mere. in acest fel, dulceturile "Topoloveana" sunt 100% naturale, fara adaos de zahar, E-uri sau agenti de conservare.

Despre Zacusca de vinete "Topoloveana", fara conservanti (sau alti aditivi alimentari)

Este un aliment traditional, care poate fi servit ca aperitiv sau ca garnitura pentru friptura.

Zacusca de vinete "Topoloveana" se prepara dupa o reteta traditionala din vinete si ardei care sunt coapte si apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal in cazane cu pereţi dubli, impreuna cu ceapa si morcovii. Dupa ce legumele au fost omogenizate, se adauga sucul de rosii si condimentele naturale.

La sfarsitul procesului de preparare, produsul este sterilizat. Gustul legumelor este conservat prin metoda tradiţionala de prelucrare, care ofera acestui produs o savoare deosebita, completata de continutul bogat in fibre alimentare si minerale.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Producatorului magiunului de Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Regale pentru alte doua produse traditionale: dulceata si zacusca
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Cresterea prepelitelor

Intrebare: Doresc sa stiu retete de preparare a hranei pentru prepelite.

Raspuns: Eu am prepelite si le prepar urmatorul furaj: Porumb-43 kg Grau-15 kg Sprot de soia-25 kg Sprot ... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii

Ultima ora

Newsletter gratuit
Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017".



Forum
Papp Judith spune: Bună ziua, aș avea nevoie de harta solurilor din România pentru un studiu a ecosistemelor din Valea Nirajului și a Târnavei Mici. Mulțumesc! Cu respect, Papp Judith
26-Apr-2017 12:01:37
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

Este parte de tesut vasculirizat cu membrane ingrosate si lignificate care are rolul de a conduce in ...

Proces natural sau provocat de inlaturare a frunzelor unor plante de cultura ajunse la maturitate, p ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 

Raport Special GRATUIT

Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau sa primesc revista de Agricultura