Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce productie de mere a inregistrat Romania in 2012

ce-productie-de-mere-a-inregistrat-romania-in-2012

Romania a cules in 2012 o cantitate de 413.000 de tone de mere. Este ceva mai mult fata de 2011, dar de sapte ori mai putin decat recolta Poloniei, de exemplu.


Productia locala de mere a variat in ultimii cinci ani intre 380.0000 si 460.000 de tone, insa rezultatele sunt la jumatate fata de varful de 1 milion de tone obtinut de agricultori in urma cu zece ani.

Potrivit Ziarului Financiar, in topul producatorilor europeni de mere Romania s-a clasat anul trecut pe locul al saselea, productia locala fiind comparabila cu cea a Ungarie. Cu toate acestea, Romania este depasita cu mult de Polonia, economie ce a produs anul trecut 2,9 milioane de tone de mere, adica de sapte ori mai mult decat au strans fermierii locali.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Datele statistice citate de Ziarul Financiar arata ca anul trecut a fost unul slab pentru productia europeana de mere avand in vedere ca 15 din cele 20 de economii producatoare au inregistrat scaderi. Cea mai importanta pierdere de productie in 2012 a fost inregistrata de Slovenia, economie care a pierdut 38% din recolta. in acelasi timp, cea mai mare crestere a fost cea a Ungariei, unde producatorii au strans cu 39% mai multe mere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016