Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 unelte de gradinarit esentiale pentru micii fermieri

3-unelte-de-gradinarit-esentiale-pentru-micii-fermieri

Hobby-ul tau este gradinaritul sau ai devenit deja un tanar fermier? Daca ai in plan sa aduci in lume mai mult verde, mai ai nevoie doar de uneltele potrivite. Cu ajutorul lor vei realiza ca lucrul in gradina nu-i obositor in mod obligatoriu si ca timpul de lucru scade cel putin la jumatate


Toate uneltele de care ai nevoie le gasesti in gama Ruris, cel mai cunoscut producator roman, prezent pe piata de peste 25 de ani. Portofoliul Ruris depaseste 150 de produse, iar compania Ruris a inteles nevoile fermierilor si a venit in intampinarea lor cu produse de calitate, cu o intreaga retea de service-uri partenere, care sa rezolve rapid orice solicitare, dar si un serviciu de tip call center, unde primesti raspunsuri la intrebari. 

Exista anumite unelte de baza, pe care ar trebui sa le aiba orice persoana pasionata de gradinarit. Pentru inceput, hai sa vorbim despre motosapa, motofierastrau si motocoasa.
 

Motosapa

Motosapa te salvezeaza de zile in sir petrecute in gradina, ca sa pregatesti solul de insamantare sau ca sa intretii culturile. Inlocuieste traditionala sapa cu motosapa, unealta cu ajutorul careia economisesti timp valoros si energie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Pentru lucrari pe suprafete intre 300 si 5.000 de mp, diversele modele de motosapa Ruris sunt exact ceea ce ai nevoie. Echipate cu motor termic in patru timpi General Engine, le poti utilizata pentru maruntirea solurilor usoare si semiusoare, in gradini, sere si solarii.
 
Avantajele motosapei Ruris sunt utilizarea usoara si timpul economisit. Mai mult, motosapa are o  greutate redusa si se regleaza pe inaltime, astfel ca devine perfecta pentru tine. 
 
Cand alegi aceasta unealta, este important sa stii ca poti atasa si accesorii pentru motosapa, cum ar fi: un dispozitiv de scos cartofi, un cultivator multifunctional, un sistem de cosit, o lama pentru zapada  sau chiar o remorca pentru motosapa ta.
 

Motofierastrau

 
Motofierastraul poate fi folosit in situatii foarte diverse, de la taiat lemne de foc, pana la lucrari de dulgherie si tamplarie. La fel ca in cazul motosapei, randamentul este unul bun si economisesti timp de lucru.
 
Mai mult, este foarte util primavara cand vrei sa sa realizezi lucrari de toaletare a pomilor. Daca vei taia doar crengi, nu are rost sa cumperi o drujba cu lungimea lamei foarte mare - modelul pe care il vei alege trebuie sa tina cont de necesitatile tale.
 
Primavara ai nevoie sa asiguri atat o forma echilibrata a pomilor, cat si o crestere sanatoasa, care sa duca la o productie buna.
 
Taierile pe care le poti face cu un motofierastrau se impart in mai multe categorii: de formare, de intretinere, sau de intinerire a pomilor.
 
Un motofierastrau electic, cu prelungitor sau cu acumulatori, va reprezenta o investitie care iti va usura munca.

Motocoasa

 
Cine nu isi doreste un gazon perfect? Nu mai e nevoie sa pui mana pe coasa clasica ca sa tai iarba, ci poti alege coase electrice, motocoase sau masini de tuns iarba. Motocositoarele cele mai eficiente sunt pe benzina sau electrice.
 
Gandeste-te ca motocoasa este o investitie absolut necesara, fiindca o veti folosi des - frecventa tunderii normale a ierbii este de aproximativ o data pe saptamana in perioada aprilie - iunie.
 
Cel mai folosit sistem pentru motocoasa este cel numit “cu lama rotativa”, care se invarte paralel cu solul. Majoritatea masinilor de tuns gazonul sunt echipate si cu un sac colector, ca sa eviti strangerea manuala a resturilor. 
 
Vezi la Shopnq.ro oferta Ruris la unelte de gradinarit, alege ce ti se potriveste si transforma timpul petrecut in gradina in cea mai placuta parte din zi.
 
Spor la lucru cu uneltele potrivite!

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016