Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viorel Matei, FNPAR: Nu doresc să comentez atitudinea LAPAR, mai presus de celelalte organizaţii membre


Suntem într-o democraţie, minoritatea se supune majorităţii, iar în acest caz majoritatea este enorm de mare. Acesta este mesajul pe care Viorel Matei - preşedintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR) - a dorit să îl transmită prin intermediul RECOLTA în urma recentelor acuzaţii aduse de Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR).
Viorel Matei a ţinut să sublinieze: „Am o mare stimă pentru 99.9% dintre membrii LAPAR, dar sunt acolo 2-3 vârfuri care doresc să facă altceva decât vroiau să facă membrii lor. Să le dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă, altceva nu am ce să spun”.

Referitor la funcţia de preşedinte, Viorel Matei a precizat că „nu mi-am dorit această funcţie, oricum am făcut ani de zile voluntariat”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


„Dacă LAPAR îşi doreşte această funcţie, sunt dispus să le-o ofer. A fost o alegere democratică şi o participare foarte frumoasă, pe dânşii nu i-a exclus nimeni, trebuia doar să se respecte un statut care este al FNPAR, nu al lui Matei. LAPAR îşi doreşte însă o politică de tensiune, să fie mai presus de ceilalţi membri. Chiar nu doresc să comentez atitudinea lor, să comenteze ceilalţi membri FNPAR”, a declarat Matei pentru RECOLTA.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016