Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele LAPAR, suspectat ca a delapidat bani din cotizatiile fermierilor

presedintele-lapar-suspectat-ca-a-delapidat-bani-din-cotizatiile-fermierilor

Laurentiu Baciu a fost retinut in cursul zilei de marti, ulterior, judecatorii decizand sa fie plasat sub control judiciar.


Politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice au facut in urma cu doua saptamani perchezitii la sediul asociatiei, de unde au ridicat mai multe documente care ar arata ca Laurentiu Baciu a delapidat fonduri provenite din cotizatile platite de fermierii care fac parte din organizatie.
 
La vremea respectiva, Laurentiu Baciu spunea ca anchetatorii investigheaza lipsa unor sume de bani din cotizatiile fermierilor, insa conform anchetatorilor, acesta este banuit ca ar fi facut diverse achizitii si a calatorit in interes personal, procurorii sustinand, ca ar avea dovezi ca ar fi cumparat, din cotizatiile membrilor LAPAR, ceasuri, haine si alte bunuri scumpe.
 
Sunt suspiciuni inclusiv cu privire la fondurile pentru cotizatia ELO pe care LAPAR le-a primit din partea Ministerului Agriculturii, LAPAR fiind singura organizatie careia i-a fost aprobata finantarea pentru reprezentarea fermierilor la Bruxelles.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cursul zilei de marti, anchetatorii au decis retinerea pentru 24 de ore a presedintelui Laurentiu Baciu, iar ulterior, magistratii au decis sa-l puna sub control judiciar pentru 60 de zile.
 
Intr-un comunicat de presa, procurorii anunta ca marti s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de doua persoane cu functii de conducere din cadrul unei organizatii profesionale neguvernamentarle din sectorul agricol pentru savarsirea infractiunii de delapidare in forma continuata.
 
Potrivit ordonantei prin care s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale, s-a retinut ca in perioada 2012 -2019, cele doua persoane si-au insusit suma de aproximativ 700.000 de lei din fondurile organizatiei profesionale neguvernamentale din sectorul agricol si au intocmit acte contabile false pentru a ascunde insusirea sumelor de bani.
 
Laurentiu Baciu a devenit presedintele LAPAR in luna februarie 2012, dupa ce, timp de mai multi ani, a indeplinit functia de vicepresedinte, iar anul acesta a fost reales pentru un nou mandat de patru ani.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016