Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A inceput targul de agricultura Biofach 2013, Romania este "tara anului"

a-inceput-targul-de-agricultura-biofach-2013-romania-este-tara-anului

Romania este "tara a Anului" la BioFach, targul mondial de comert cu produse ecologice, care si-a deschis portile marti, 13 februarie 2013, la Nuremberg, Germania. Acest statut reprezinta o oportunitate excelenta de a promova produsele ecologice romanesti si pentru a prezenta tuturor participantilor potentialul agriculturii ecologice din Romania. Participarea tarii noastre cu 55 de expozanti la acest eveniment important asigura cooperarea cu alte tari care tintesc acelasi scop - de a crea un sector al agriculturii ecologice puternic si competitiv, pregatit pentru viitor.


La deschiderea oficiala au participat Achim Irimescu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Andre Leu, Presedinte Federatiei Internationale a Miscarii pentru Agricultura Ecologica (IFOAM), Felix Prinz zu Lowenstein, Presedintele Federatiei Intreprinderilor din Alimentatia Organica din Germania, Robert Kloos, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Alimentatiei, Agriculturii si a Protectiei Cumparatorilor din Germania, precum si Marian Ciocianu, presedintele Ascoiatiei Bio Romania, etc.

"Obiectivul nostru este acela de a oferi o gama diversificata de produse ecologice de calitate care sa poata asigura o viata sanatoasa consumatorilor si in mod special cetatenilor europeni, luand in considerare faptul ca, ultimele statistici arata o crestere a cererii de alimente ecologice, astfel incat patru din zece europeni aleg astfel de produse", a declarat Achim Irimescu la ceremonia de inaugurare a Biofach 2013.

in cadrul deschiderii oficiale a avut loc momente artistice sustinute de pianistul Teo Milea si de cunoscutul naist Nicolae Voiculet. Momentul artistic al pianistului Teo Milea a fost realizat de Institutul Cultural Roman, a carui misiune este promovarea culturii si civilizatiei romanesti in tara si in afara ei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Turul oficial al targului a pornit de la standul Romaniei. Achim Irimescu, alaturi de ambasadorul Romaniei in Germania, domnul Lazar Comanescu si de Robert Kloos, au degustat si apreciat produsele expozantilor romani - miere, sucuri de fructe, mere, ceaiuri, vinuri, lactate, fructe de padure, produse de panificatie, etc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016