Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimentele ecologice romanesti, promovate in Japonia

alimentele-ecologice-romanesti-promovate-in-japonia

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) impreuna cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si Asociatia Patronala BIO Romania au organizat la Tokyo o misiune economica romaneasca in domeniul produselor organice, in perioada 30 octombrie - 6 noiembrie.


Evenimentul face parte din programul national de promovare la export a produselor romanesti si a avut ca scop promovarea produselor organice pe pietele internationale, dar si identificarea unor parteneri potentiali pentru realizarea unor investitii in Romania, care sa conduca la cresterea competitivitatii produselor romanesti de acest fel pe pietele internationale.

Delegatia romana a participat, la 1 noiembrie, la deschiderea oficiala a expozitiei internationale BioFach Japan 2011, organizata la centrul expozitional Chiyoda din Tokyo, de catre Nürnberg Messe, in colaborare cu autoritatile japoneze. Membrii delegatiei Romaniei au avut posibilitatea sa realizeze contacte cu companii de profil atat din Japonia, cat din alte tari (precum Austria, Franta, Italia, SUA, Australia etc.) si sa aiba intalniri de afaceri cu participantii la expozitia sectoriala Food Selections 2011.

In data de 2 noiembrie 2011 a fost organizat un seminar de profil in incinta targului BioFach Japan 2011, la care au participat reprezentanti ai mediului de afaceri din Japonia, asociatii si companii de profil din Germania, Peru, Italia, Coreea de Sud si Marea Britanie. La eveniment a participat si reprezentantul Autoritatii de Reglementare si Certificare a Produselor Organice din Japonia, organism deosebit de important in perfectarea si realizarea unor exporturi de astfel de produse pe piata japoneza.

In acest context, directorul general al CRPCIS, Matei Lapadat, a prezentat mediul de afaceri si investitional din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


In cadrul intalnirilor de lucru, oamenii de afaceri romani au abordat teme privind noile tehnologii si experiente in domeniul agriculturii organice, precum si posibilitatile de cooperare pentru utilizarea acestora, creandu-se astfel premisele identificarii unor noi oportunitati de atragere de investitii straine in Romania, precum si de initiere a unor cooperari internationale in beneficiul industriei romanesti de profil.

Delegatia romana a cuprins reprezentanti ai unor companii romanesti, din domeniul produselor organice, atat ai producatorilor, cat si ai distribuitorilor acestor produse.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016