Industria alimentara: Noi reguli de ETICHETARE, etichete alimente ecologice, bulina indicator permite vizualizarea gradului de degradare a alimentelor. Despre siguranta alimentara.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA saluta initiativa legislativa a Senatului conform careia toate produsele alimentare vor fi etichetate cu cate o bulina verde, portocalie sau rosie, bulina ce va marca gradul de siguranta alimentara a produselor.
Anticipand aceasta nevoie reala pentru siguranta consumatorilor, ICPE-CA, impreuna cu o firma colaboratoare din Israel, este pregatit, in baza cercetarilor desfasurate in ultimii ani, sa introduca pe piata bulina indicator a calitatii produselor alimentare si nu numai.
Aceasta bulina indicator poate fi utilizata atat in industria alimentara, in special pentru produsele perisabile (carne, lactate, mezeluri etc), cat si pentru produsele farmacologice, fiind o garantie a calitatii lor.
Principiul de functionare a bulinei indicator este dat de schimbarea culorii indicatorului la variatia, in timp, a temperaturii.
Avantajele acestei buline reies din vizualizarea gradului de degradare a calitatii produselor pe traseul producator - consumator, constatarea cantitatii de aditivi introdusi pentru cresterea duratei de viata a produselor si, nu in ultimul rand, stoparea reintroducerii in fabricatie sau consum a alimentelor degradate.
Avand in vedere cele prezentate anterior, precum si faptul ca aceasta bulina–indicator poate fi realizata la un pret redus, ICPE-CA supune atentiei forurilor competente posibilitatea de largire a initiativei legislative privind etichetarea produselor cu introducerea acestor markeri alimentari ai perisabilitatii produselor alimentare, markeri ce confirma vizual termenul de valabilitate garantat de producator.
Anticipand aceasta nevoie reala pentru siguranta consumatorilor, ICPE-CA, impreuna cu o firma colaboratoare din Israel, este pregatit, in baza cercetarilor desfasurate in ultimii ani, sa introduca pe piata bulina indicator a calitatii produselor alimentare si nu numai.
Aceasta bulina indicator poate fi utilizata atat in industria alimentara, in special pentru produsele perisabile (carne, lactate, mezeluri etc), cat si pentru produsele farmacologice, fiind o garantie a calitatii lor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Principiul de functionare a bulinei indicator este dat de schimbarea culorii indicatorului la variatia, in timp, a temperaturii.
Avantajele acestei buline reies din vizualizarea gradului de degradare a calitatii produselor pe traseul producator - consumator, constatarea cantitatii de aditivi introdusi pentru cresterea duratei de viata a produselor si, nu in ultimul rand, stoparea reintroducerii in fabricatie sau consum a alimentelor degradate.
Avand in vedere cele prezentate anterior, precum si faptul ca aceasta bulina–indicator poate fi realizata la un pret redus, ICPE-CA supune atentiei forurilor competente posibilitatea de largire a initiativei legislative privind etichetarea produselor cu introducerea acestor markeri alimentari ai perisabilitatii produselor alimentare, markeri ce confirma vizual termenul de valabilitate garantat de producator.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News