Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Furtunul potrivit pentru o recolta bogata. Sfaturi pentru micii fermieri

furtunul-potrivit-pentru-o-recolta-bogata-sfaturi-pentru-micii-fermieri

Udarea corecta a plantelor este principala regula pentru o crestere sanatoasa, indiferent ca sunt cultivate in aer liber, in sera ori in solar. Furtunul potrivit poate face diferenta intre o recolta bogata, care sa iti aduca satisfactii si una care te dezamageste. Dincolo de hobby si sursa de hrana, cultivarea legumelor, a pepenilor ori a ierburilor aromatice se poate transforma intr-o afacere de succes care sa creasca de la an la an.


Citeste in continuare cateva sfaturi despre procesul de udare, dar si criterii de care sa tii cont in alegerea furtunului de gradina.

Creeaza mediul perfect pentru cultura ta

Pentru ca plantele cultivate sa se dezvolte si sa rodeasca asa cum iti doresti, trebuie sa le asiguri conditiile necesare. Pe langa un sol bogat in substante hranitoare, lumina si temperatura adecvata, acestea au nevoie sa fie udate constant. Verifica intotdeauna solul pentru a observa daca este necesara o noua sesiune de udare. Daca pamantul inca este umed la suprafata, atunci nu este momentul oportun sa le stropesti fiindca risti ca radacinile sa putrezeasca. 

Asigura-te ca ai ales furtunul de gradina potrivit

Daca furtunul ales nu are dimensiunile potrivite pentru sera ori solarul tau, atunci nu este produsul compatibil pentru cultura ta. Spre exemplu, pentru o sera mare destinata businessului, investeste intr-un furtun de gradina care sa aibă peste 30 de metri. Ia in calcul si distanta dintre sera ori solar si sursa de apa, dar si diametrul furtunului. Cu cat un produs este mai larg, cu atat poate transporta o cantitate mai mare de apa intr-un timp mai scurt. 
 
In cazul gradinilor mai mari, te poti folosi de un furtun de absorbtie pentru a trage apa din canal cu ajutorul motopompei, care va fi apoi impinsa printr-un furtun plat PVC sau furtun tip pompieri. Alege un produs cu nervuri de inalta protectie la rasucire, rezistenta maxima la abraziune gratie armaturii speciale a firelor din poliester care ofera durabilitate ridicata. 

Nu neglija greutatea furtunului de gradina

Inca un criteriu de luat in considerare este greutatea furtunului de gradina. Un produs prea greu va fi dificil de manipulat la fiecare operatiune, complicand astfel activitatea. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Un furtun care nu cantareste mult si este usor de depozitat este o achizitie care merita, mai ales daca va mai avea si alte intrebuitari in gospodaria ta. 

Furtunul cu picurare, secretul unei recolte bogate

Pe langa faptul ca distribuie apa uniform, intr-o cantitate mica si constanta, exact in dreptul fiecarei plante cultivate, furtunul cu picurare mai ofera un beneficiu important. Acest produs nu este doar secretul unei recolte bogate, ci si o buna metoda de economisire. Acesta te ajuta sa elimini pierderile de apa, asigurand o udare economica. Odata prevenite pierderile, și facturile de la final de luna vor fi mai mici. 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016