Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In tara noastra, energia verde castiga tot mai mult teren

in-tara-noastra-energia-verde-castiga-tot-mai-mult-teren

Enel Green Power (EGP) a conectat la retea trei noi centrale eoliene cu o capacitate instalata totala de 206 MW - Elcomex EOL, Targusor si Gebelesis - localizate in regiunea Dobrogea, Romania. Indata ce vor deveni complet operationale, noile centrale eoliene vor putea genera circa 560 milioane KWh de energie electrica, in fiecare an.


Centrala eoliana Elcomex EOL are cincizeci si doua de turbine cu o capacitate instalata de 2,3 MW fiecare, ajungand astfel la o capacitate instalata de 120 MW. Noua unitate va genera circa 340 milioane kWh de energie electrica anual, la capacitate maxima.

Centrala Targusor are o capacitate instalata de circa 60 MW, cu 26 de turbine de 2,3 MW fiecare. Ea va genera peste 170 milioane kWh de electricitate pe an, la capacitate maxima.

Gebelesis, situata in partea de nord a Dobrogei, este formata din cinci turbine de 3 MW fiecare si alte sase turbine de 2 MW fiecare, avand o capacitate instalata totala de 27 MW. Unitatea va produce aproximativ 50 de kWh de electricitate anual, la capacitate maxima.

Pentru construirea acestor trei noi centrale au fost investite circa 340 de milioane de euro, ceea ce demonstreaza angajamentul Enel Green Power de a contribui la extinderea producerii de energie electrica din surse regenerabile in Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


In numai doi ani, Enel Green Power a atins o putere instalata de aproape 500 MW in centrale eoliene operate in Romania.

Enel Green Power este o companie parte a Grupului Enel, dedicata dezvoltarii energiei regenerabile la nivel international, activand in Europa si America. In 2011, compania a generat 22,5 miliarde de kWh din resurse precum apa, soare, vant si din caldura Pamantului – suficient pentru a satisface necesarul de energie a peste 8 milioane de gospodarii si pentru a evita emisiile a peste 16 milioane de tone de dioxid de carbon in atmosfera. Enel Green Power este lider mondial datorita mixului echilibrat de generare a energiei, oferind volume generate cu mult peste nivelul sectorului. Compania are o capacitate instalata de peste 7.700 MW, care provine dintr-un mix de surse precum energia eoliana, solara, hidroelectrica, geotermala și biomasa. In prezent, EGP detine aproximativ 700 de centrale operationale in 16 tari din Europa si America.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016